Zodia ta si dragostea

#dragoste 20017 #horoscop dragoste #predictii #zodii #horoscop #astrologie #clasica

Horoscopul dragostei in 2017! Ce iti rezerva astrele in iubire, in functie de zodie

Anul 2017 aduce noi relatii pentru nativii singuri. Depinde insa de acestia daca relatiile vor fi unele de durata sau unele de moment. Pentru cei aflati intr-o relatie serioasa se intrevad atat despartiri cat si momente de fericire si implinire. Afla ce ti-au rezervat astrele pentru anul 2017 in dragoste, in functie de zodie.

Berbec

Pentru Berbeci, anul 2017 aduce o multime de aventuri. Cei care se afla la inceputul unei relatii si isi fac planuri mari de viitor, au toate sansele sa iasa sifonati din relatie si sa sufere deceptii. Berbecii trebuie sa invete sa aleaga persoana potrivita daca isi doresc o relatie de durata.

Cei care se afla intr-o relatie stabila vor avea parte de un an lipsit de incidente majore, insa totul se rezuma la o comunicare onesta. Lipsa acesteia duce la degradarea relatiei. De asemenea, nativii trebuie sa evite crizele de gelozie daca isi doresc o relatie linistita.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea