Zodia ta si dragostea

#horoscopul dragostei #astrologie #predictii #zodie #nunta #casatorie

Horoscopul nuntii: Alege luna perfecta in functie de zodia care o guverneaza!

Te-ai logodit recent? Felicitari! Daca ai pornit in cautarea lunii si a zilei perfecte pentru nunta ta, arunca un ochi si peste ce spun astrele! Iata ce influenta poate avea fiecare zodie in parte asupra celei mai frumoase zile din viata ta!


Berbec

O nunta la final de martie sau de-a lungul lunii aprilie, perioada guvernata de zodia Berbecului, este de bun augur pentru tinerii insuratei. Berbecul ofera energia si entuziasmul, dar mai ales curajul atat de necesare pentru a incepe cu dreptul o casnicie de durata. Tot naravasul Berbec indeamna si la mentinerea activa a flacarii in mariaj: marcati aniversarea fiecarui an de casatorie in mod inedit!


Taur

Casatoriile care stau sub semnul Taurului au toate sansele sa fie trainice, linistite si confortabile. Cuplurile care spun "da" in aceasta perioada se vor bucura de un mariaj fara probleme majore, insa trebuie sa se fereasca de rutina, care le va da in permanenta tarcoale.


Gemeni

Sezonul nuntilor este in mod oficial deschis in aceasta perioada, iar daca ai fixat ziua cea mare pana la finele lui iunie, afla ca nu ai ales gresit: zodia Gemenilor va asigura o comunicare excelenta intre tine si partenerul tau care va va ajuta sa treceti cu bine peste hopurile mariajului.


Rac

O zodie sensibila si familista, Racul isi va pune amprenta specifica asupra oricarei casnicii care debuteaza in perioada anului guvernata de el. Cei care isi unesc acum destinele se vor concentra in mod special asupra familiei lor (copii, rude), riscand uneori sa uite de ei insisi si de micul Univers pe care il formeaza doar ei doi.


Leu

O nunta organizata in perioada guvernata de impetuosul Leu va fi, in primul rand, una plina de fast si de stralucire. In ceea ce-i priveste pe insuratei, trebuie spus ca mariajul lor va sta sub semnul pasiunii - unul pentru celalalt, dar si vizavi de proiectele familiei lor.


Fecioara

Fecioara apreciaza munca sustinuta, seriozitatea si angajamentul, astfel ca o casnicie ce debuteaza sub semnul sau are toate sansele sa dureze pana la adanci batraneti. Ambii parteneri sunt dispusi sa depuna eforturile necesare pentru ca iubirea lor sa nu dispara la primul hop.


Balanta

Romantica Balanta va imprima echilibru noului cuplu, ceea ce nu inseamna ca mariajul va fi lipsit de sare si piper! De altfel, o casatorie nascuta sub semnul Balantei va insemna discutii nenumarate in cuplu, rezolvate, insa, gratie capacitatii partenerilor a face compromisuri.


Scorpion

O nunta organizata in perioada guvernata de Scorpion este fara doar si poate una marcata de senzualitate si iubire. Va fi evident pentru toti cei implicati in ceremonie ca partenerii care isi unesc destinele sunt suflete pereche. Iar mariajul lor va fi o explorare perpetua a intimitatii (emotionale si sexuale) si a nivelurilor profunde pe care aceasta le poate atinge.


Sagetator

Cuplul care isi pune pirostriile in perioada din an guvernata de Sagetator va fi, cu siguranta, unul aventuros si plin de viata! Nu incape indoiala ca distractia va fi cuvantul de ordine din casnicia lor, completata perfect de un inalt simt al raspunderii.


Capricorn

O ceremonie de nunta organizata in aceasta perioada va sta sub semnul discretiei si al bunului gust, iar cuplul are mari sanse sa aiba o casnicie frumoasa, linistita si mult mai pasionala decat si-ar putea imagina cei care privesc mariajul din exterior.


Varsator

Poate fi o perioada mai putin conventionala pentru o nunta, insa este perfecta pentru cei care isi doresc o ceremonie care iese din tipare! De altfel, cuplul care isi uneste destinele sub semnul Varsatorului va fi unul trainic, dat fiind faptul ca zodia favorizeaza intelegerea si evolutia (personala si profesionala) comuna.


Pesti

O nunta organizata in aceasta perioada va fi romantica prin excelenta, fara a fi neaparat si somptuoasa ori pretentioasa. Cat despre cuplul sudat acum, acesta va da dovada de o capacitate incredibila de a visa impreuna si curajul de a infrunta cu zambetul pe buze toate furtunile ce pot aparea de-a lungul unei casnicii.


Sursa foto: anniejenningspr.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea