Zodia ta si dragostea

#astrologie #horoscop #predictii #fost iubit #horoscop dragoste #fost partener #inpacare #impacare fost #impacare iubit

Impacarea cu fostul partener, in functie de zodia lui

Se prea poate ca, la un moment dat, impacarea cu fostul tau partener sa iti surada. Viata ti-a aratat ca el este jumatatea ta si acum nu mai ai niciun dubiu ca iti merita cu adevarat dragostea. Dar cum faci sa il convingi si pe el ca este cazul sa reluati viata de cuplu? Te inspiri din profilul lui astrologic si aplici strategia care functioneaza cel mai bine pentru zodia in care s-a nascut!

Berbec

Cu un Berbec naravas te poti impaca imediat, daca il stimulezi suficient de tare. Afla la ce petrecere sau eveniment special urmeaza sa participe, imbraca-te sexy si asigura-te ca esti in centrul atentiei. Cand va vedea cum alti pretendenti roiesc in jurul tau, isi va dori imediat sa fii din nou la bratul lui.

Taur

Taurii nu rezista femeilor cuminti, preocupate de casa si familie. Invita-l la tine la cina, suprinde-l cu un meniu impresionant si cu un decor pe masura, vorbeste-i despre cat de mult iti doresti stabilitate pe plan personal si marturiseste-i ca el a fost si este singurul barbat cu care te-ai vedea intemeind o familie.

Gemeni

Nativilor Gemeni le plac jocurile, de aceea o strategie functionala de impacare in cazul lui este sa il tachinezi putin. Afiseaza-te in cercurile sociale in care se invarte, insa nu te apropia prea mult. Lasa-l sa te priveasca, dar nu sa te atinga. Da-i mesaje cu subinteles, punandu-i imaginatia la incercare. Va fi suficient de intrigat, incat sa incerce el sa se apropie de tine.

Rac

Intrucat se desprinde foarte greu de fostele relatii, ai toate sansele sa te impaci cu un Rac melancolic si dornic de iubire. Viziteaza-i parintii cu un cadou dragut si fa-te placuta. Intra in gratia prietenilor lui si da-le motive sa il intrebe de ce v-ati despartit. Apoi, invita-l in oras intr-o seara, sub pretextul ca iti lipseste. Va fi suficient sa il recuceresti.

Leu

Nu exista o cale mai scurta catre inima unui Leu, decat magulirea. Spune-i ca l-ai vazut intamplator in oras si ai ramas surprinsa de cat de bine arata. Da-i un mesaj in care sa ii marturisesti ca visezi inca la imbratisarea lui puternica. Spune-i ca a ramas cel mai interesant barbat pe care l-ai cunoscut vreodata si va musca momeala imediat.

Fecioara

Ai grija sa nu te apropii prea brusc de el, psihologia inversa functioneaza cel mai bine in cazul nativilor Fecioara. Reia legatura cu el sub pretexte diverse (vrei sa te ajute la un proiect, de pilda) si arata-i ca esti in deplin control asupra vietii tale, desi nu ti-ai refacut inca viata. Imaginea ta puternica il va atrage ca un magnet.

Balanta

Nu va fi deloc dificil sa te impaci cu fostul tau in Balanta. Imbraca-te provocator, invita-l in oras, complimenteaza-i look-ul si spune-i ca il vrei inapoi, fara alte ocolisuri. Ai toate sansele sa primesti un raspuns pozitiv.

Scorpion

Exista doua cai eficiente prin care sa te impaci cu un Scorpion: ori ii oferi tot sprijinul tau cand se afla intr-un moment dificil al vietii, ori ii oferi inca o noapte de amor pasional, in care sa il impresionezi cu adevarat.

Sagetator

Daca vrei sa recuceresti un Sagetator, este important sa ii redevii prietena. Programeaza o iesire cu toata gasca, fa-te placuta si da-i de inteles ca a facut o greseala sa te lase sa pleci. Spune-i ca ti-e dor de relatia voastra si ca esti dispusa sa ii accepti modul de viata si sa ii respecti libertatea. Il vei convinge cu siguranta sa iti mai dea o sansa.

Capricorn

Nu va fi usor sa ii reintri in gratii unui Capricorn, insa secretul succesului tau consta in imaginea de femeie independenta si ambitioasa pe care ti-o creezi in fata lui. Pune-l la curent cu reusitele tale profesionale, cere-i sfatul intr-o problema de serviciu si invita-l sa vedeti impreuna o piesa de teatru. Lasa-l pe el sa faca primul pas.

Varsator

Iti vrei Varsatorul inapoi? Fa-l sa isi aminteasca de compania ta extrem de placuta, de orele indelungate in care vorbiti verzi si uscate, fara sa va plictisiti. Stimuleaza-l mental si sugereaza-i subtil ca ai mai da o sansa relatiei voastre. Putina gelozie ii poate trezi interesul pentru tine, asa ca spune-i cat de tare ai vrea sa scapi de un curtezan care nu iti da deloc pace.

Pesti

Va trebui sa adopti strategia pasilor inceti si siguri, altfel nu vei face decat sa indepartezi acest nativ orgolios. Trimite-i acasa un cadou care sa il impresioneze cu adevarat, viziteaza-l daca este bolnav cu o supa calda si fa mici gesturi de tandrete, care sa ii dea de inteles ca iti pasa. Cand se va deschide din nou in fata ta, spune-i cat de mult ti-a lipsit!

Sursa foto: welovedates.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea