Zodia ta si dragostea

#astrologie #horoscop #zodii #predictii #manipulare partener

Manipuleaza-ti iubitul dupa bunul plac, in functie de zodia lui!

Toti barbatii au punctele lor slabe, trebuie doar sa le descoperi si sa te folosesti de slabiciunile lor astfel incat sa intorci mereu lucrurile in favoarea ta. Tine cont de caracteristicile zodiei din care face parte iubitul tau, pentru a afla care sunt punctele lui sensibile.

Odata ce ai descoperit slabiciunile barbatului de langa tine, iti va fi foarte usor sa il manipulezi si sa il determini sa actioneze asa cum iti doresti:

Berbec

Berbecii sunt foarte incapatanati si ambitiosi, asa ca nu sunt foarte usor de manipulat. Chiar si asa, daca reusesti sa ii abordezi intr-o maniera jucausa si amuzanta, fara sa-i supui unei presiuni pe care nu si-o doresc, ai sanse de reusita in a-i imblanzi.

Taur

Taurii reactioneaza foarte prompt la stimuli, asa ca nu trebuie decat sa le promiti o recompensa daca vrei sa obtii ceva de la ei. Stii cat de mult ii place iubitului tau sa il alinti si sa il rasfeti cu delicii culinare si cu partide romantice de amor, nu? Foloseste-te de asta si il vei determina sa faca ce iti doresti.

Gemeni

In cazul Gemenilor, manipularea este un pic mai complicata. Daca iubitul tau este nascut in aceasta zodie, nu ii poti cere lucruri decat in "momentele potrivite". Speculeaza-i voiosia si veselia si foloseste-te de ele pentru a aduce in discutie lucrurile pe care vrei sa le obtii de la el.

Rac

Racii sunt firi extrem de sensibile. Pur si simplu, nu le poti cere nimic daca nu i-ai asigurat in prealabil de profunzimea sentimentelor tale si de siguranta relatiei voastre. Este destul de greu sa convingi un astfel de nativ, insa nu imposibil. Inarmeaza-te cu rabdare.

Leu

Cea mai mare slabiciune a Leului este orgoliul sau nemasurat. Daca iubitul tau e nascut in aceasta zodie, trebuie neaparat sa-i gadili ego-ul inainte de a-i cere ceva. Fa-l sa simta ca este in centrul atentiei si ca relatia voastra este prioritara pentru tine si il vei putea convinge sa procedeze cum iti doresti.

Fecioara

Daca ti-ai propus sa convingi un nativ al acestei zodii sa faca ceva, va trebui sa iti maschezi cat mai bine intentiile. Da-i indicii subtile in legatura cu ceea ce iti doresti si fa-l sa se simta responsabil de acel lucru. Daca actionezi cu tact si rabdare, iti va propune chiar el ceea ce iti doresti.

Balanta

Balantele reactioneaza foarte bine la stimuli de natura materiala. Bineinteles, nu ii poti propune iubitului tau sa iti faca o favoare contra-cost. Dar poti sa ii oferi o recompensa atunci cand face ceva ce iti doresti. Gandeste-te la un rasfat culinar, nu poti da gres cu asa ceva.

Scorpion

Vrei sa obtii ceva de la iubitul tau Scorpion si nu stii cum sa il convingi? Arta amorului este cheia succesului, in cazul acestor nativi! Stimuleaza-i apetitul si dorintele sexuale si il vei convinge sa faca orice! Promite-i o gustare afrodisiaca, o baie romantica impreuna sau incearca o pozitie noua in dormitor!

Sagetator

Nu trebuie sa-i arati unui Sagetator ca depinzi de el, pentru ca acesti nativi sunt extrem de dependenti de libertatea lor si nu le place sa fie responsabilizati. Fa-l sa creada ca ar putea sa te ajute, dar acest lucru nu este extrem de important pentru tine si te poti lipsi de el.

Capricorn

Capricornii sunt foarte saritori, cu conditia ca dorintele tale sa nu interfereze pe nicaieri cu planurile lor. Asta inseamna ca va trebui sa-ti pregatesti terenul din timp inainte sa le ceri ceva. Este foarte important sa fii cat mai directa si sa le ceri fatis ceea ce vrei.

Varsator

Varsatorii fac doar lucrurile pe care si le doresc, asa ca va trebui in primul rand sa il convingi pe iubitul tau nascut in aceasta zodie ca isi doreste si el acelasi lucru ca si tine. Nu-i da sub nici o forma senzatia ca trebuie sa o faca din obligatie, pentru ca aceasta tactica nu va functiona.

Pesti

Pestii trebuie abordati cu tact, cu diplomatie si cu politete. Nu vei fi nevoita sa apelezi la trucuri de manipulare pentru a obtine ceea ce-ti doresti, ci doar sa inveti sa i-o ceri intr-un mod cat mai frumos. Evita cuvintele mari si siropoase, dar vorbeste-i cu calm si caldura daca vrei sa il convingi sa faca ceva.

Foto: becomegorgeous.com

Sinziana Patru

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea