Zodia ta si dragostea

#zodii dragoste #zodii #astrologie

Maria Sarbu, astrolog: Cand incep cele mai frumoase iubiri pentru zodia ta, stii care este luna ta norocoasa in dragoste

Maria Sarbu, astrolog: Cand incep cele mai frumoase iubiri pentru zodia ta, stii care este luna ta norocoasa in dragoste

Pentru fiecare zodie exista o perioada in care iubirea ii surade. In acea perioada nativii incep sa guste iubirea si bucuria de cuplu mai din plin. Este vorba de doua luni din an, in care astrele aduc adierea iubirii mai aproape de noi. Daca mai adaugam inca doua luni ale Ascendentului avem deja o treime din an in care sa ne bucuram de iubire si sa ne lasam purtati de ea.

Afla care sunt aceste 2 luni importante mereu in povestile tale de dragoste.

Berbec

Luna Iulie si luna Octombrie iti vor fi mereu benefice in iubire. Povestile pe care le incepi in aceste luni au sanse mari de materializare si de reusita in dragoste. Persoanele pe care le cunosti in aceste luni vinĀ  in viata ta cu multa deschidere. in anii 2019 si 2020 aceste luni iti vor fi magice in dragoste.

Taur

August si Noiembrie sunt cele mai favorabile luni pentru iubirea vietii tale. Nicicand nu vei trai mai intens decat in aceste luni. Anul acesta si anul urmator vor fi cele mai importante luni din viata si din iubirea ta.

Gemeni

Septembrie si Decembrie sunt lunile care iti zambesc in dragoste. Sunt lunile care te scot din confortul tau si iti dau sperante spre iubire. in anii ce au trecut ai traversat experinete importante pe parcursul acestor luni. Vei mai avea inca si anul acesta mari schimbari.

Rac

Lunile Octombrie si Decembrie, perioada sarbatorilor mai ales reprezinta pentru tine magia iubirii. Pe parcursul acestor perioade vei culege roadele dragostei tale. Fie ele profunde, frumoase, imbietoare sau cuminti sunt lunile care iti hranesc sufletul si viata cu iubire. in finalul acestui an si in 2019 vor fi apetisante decat in prezent.

Leu

Iubirea ai sa o intalnesti intr-o luna de iarna. Pentru tine povestile care incep in vara se transforma in iubiri si isi gasesc magia lor abia dupa cateva luni. Iernile ce vin iti vor fi martorele iubirii si povestilor tale pentru urmatorii 3 ani.

Fecioara

si pentru tine sarbatorile aduc magia iubirii. Fie sarbatori de iarna, fie cele ale primaverii, pentru tine vin in compania iubirii lunile Decembrie si Martie. Atunci se alatura iubirea in drumul tau si iti ofera roade. Anul 2019 va fi important pentru relatia ta.

Balanta

Lunile Februarie si Aprilie iti sunt cele care iti binecuvanteaza iubirea. Povestile tale prind gustul dulce in aceste luni. in urmatorii doi ani vei gasi ceea ce iti doresti impletind firul dragostei cu viata ta.

Scorpion

Iubirile tale incep mereu primavara. O data cu primul ghiocel sau primul fir de iarba, cu prima frunza si atunci cand natura renaste vei afla si tu iubirea. Anul 2021 va fi mai important ca oricand in viata ta de cuplu.

Sagetator

Luna aceasta, Iunie si tocmai ce-a trecut, luna Aprilie sunt acele luni magice in povestile tale de dragoste. Ele iti aduc un plus de emotie in fiecare an. Anul 2020 si 2021 vor fi martorii celei mai mari iubiri in aceasta viata.

Capricorn

Daca in Mai nu ai gasit iubirea este din vina ta. sansele iti vor surade din nou in Iulie si in fiecare an. Mereu aceste luni. Anul acesta si urmatorii doi ani iti pot aduce marea dragoste sau marele pas in povestea ta.

Varsator

Sufletul tau gaseste iubirea in luni de primavara sau de vara. Atunci inima ta cunoaste bucuria si caldura dragostei. Iar anul acesta si urmatorul iti vor aduce dragostea curata si curajul de a te prinde in jocul ei.

Pesti

Septembrie si Iulie sunt cele mai frumoase luni dintre toate ale iubirii pentru tine. in plina vara sau atunci cand frunzele incep sa prinda aramiu tu iti gasesti in pasi romantici iubirea. Anii acestia sunt importanti spre alte drumuri in doi, cu o viteza mai mare sau cu alta intensitate.

Pentru mai multe despre iubire, relatii si zodii cititi cartea mea: Cum sa ai o relatie plina de iubire Cuplurile zodiilor

Succes deplin in iubirea voastra de-o viata.

Sursa foto: pixabay.com

Daca doresti o astrograma sau sa te programezi la o sedinta la cabinetul astrologic, lasa-ne datele si vei fi contactat in cel mai scurt timp!

  •  
  •