Zodia ta si dragostea

#horoscop dragoste #relatii #predictii #zodii #horoscop #astrologie #cuplu

Nu te vor insela niciodata! Aceste zodii nu pot avea aventuri extraconjugale

Vrei sa te implici intr-o relatie serioasa insa ti-e teama ca persoana de langa tine te va insela? Afla care sunt zodiile alaturi ce care poti trai pana la finalul vietii fara teama ca iti vor fi infidele!

 

Balanta

Balantele nu agreeaza ideea unei relatii intime cu o persoana pe care nu o cunosc. Au nevoie de stabilitate, iar aventurile de-o noapte nu le ofera acest lucru. Viseaza la o relatie perfecta, ca-n povesti, si sunt in cautarea acelui barbat alaturi de care sa ramana pana la finalul vietii. 

Capricorn

Femeile Capricorn sunt familiste convinse si nu se dau in vant dupa aventuri. Ba mai mult, acestea se casatoresc cu primul barbat pe care il considera demn de ele. In plus, cum ar putea sa aiba sansa de a avea o aventura de-o noapte daca tot ce face este sa muncesca?

Pesti

Pestii sunt persoane echilibrate si nu se arunca cu capul inainte. Se gandesc mult inainte de a lua o decizie, motiv pentru care aceste native pierd mereu sansa unei aventuri de-o noapte, chiar daca sunt singure. Aceste native isi doresc relatii serioase si nu isi pierd timpul cu astfel de lucruri inutile. Cand sunt intr-o relatie, se dedica complet partenerului de cuplu si nici prin gand nu le trece sa-l insele.

Sursa foto:pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea