Zodia ta si dragostea

#relatii #predictii #zodii #horoscop #astrologie #dragoste

Sfaturi pentru o relatie de iubire perfecta in functie de zodie

In zilele noastre, relatiile sunt din ce in ce mai greu de intretinut, asadar articolul vine in ajutorul tuturor celor care vor sa descopere cum ar trebui sa procedeze pentru o relatie de iubire perfecta in functie de zodia partenerului.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Pentru o relatie reusita cu nativul berbec trebuie sa ai multa rabdare si perseverenta deoarece ii place sa isi schimbe ideile des si este o persoana foarte activa. Surprinde berbecul cu cadouri hand-made, facute din dragoste si cu plimbari lungi. Nu il plictisi pentru ca de asta ii e cel mai frica berbecului.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Daca nu stii cum poti aborda un taur trebuie sa te informezi ca nu ii place sa fie tratat cu indiferenta si nu suporta niciun fel de minciuni. Nu trebuie sa te bagi in viata lui personala pentru ca daca tine la tine cu adevarat iti va arata el drumul catre inima lui.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Pentru a avea o relatie cu cineva in zodia gemeni trebuie sa stii ca acestia sunt preocupati de o multime de lucruri, au hobby-uri care mai de care, iar tu trebuie sa fii o persoana activa. isi pierd usor interesul asa ca va trebui sa te reinventezi mereu.

Citeste mai mult pe horoscop dragoste

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea