Zodia ta si dragostea

#sotia perfecta #femeie #predictii #zodii #horoscop #astrologie #barbati

Sotia ideala a zodiacului! Toti barbatii si-o doresc alaturi, cu orice pret

Toti barbatii isi doresc alaturi o sotie ideala. Calitatile unei sotii ideale sunt date insa si de astre. Acestea au favorizat o singura zodie cu toate calitatile pe care un barbat si le doreste la o femeie.

Dintre toate zodiile se doar o singura femeie este preferata de toti barbatii. Este vorba despre femeia Pesti care este iubitoare de pace si armonie si nu starneste certuri in cuplu. Este genul de femeia care isi asteapta cuminte, sotul acasa, cu masa pregatita ca mai apoi sa se transforme intr-o femeie pasionala, cand te astepti mai putin.

Este genul de femeie care vrea sa se inteleaga bine cu viitoarea soacra, insa fara a fi falsa si prefacuta. Mai mult, adora sa invete de la aceasta care sunt trucurile care il fac fericit pe barbatul de langa ea.

Mai mult, adora copiii si este o mama buna. Are multa rabdare si ii creste pe cei mici cu dragoste.

Este genul de femeie care se simte cel mai bine acasa, in mediul familiar, unde este inconjurata de familie si prieteni si mai putin genul petrecareata.

Toate aceste calitati o transforma pe femeia Pesti in femeia ideala pe care toti barbatii si-o doresc alaturi.

Sursa foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea