Zodia ta si dragostea

#predictii #zodii #horoscop #astrologie #iubire #dragoste

Top 5 cei mai loiali iubiti in functie de zodie

Nu stii daca el e alesul? Spune-ne zodia si noi iti spunem cum e el! Am alcatuit special pentru tine un clasament al celor mai loiali iubiti, in functie de zodia lor. Ai de unde alege!

5. Fecioara

Persoanele aflate sub acest semn zodiacal sunt prietenoase, armonioase si echilibrate. Ca partener, desi ii place sa flirteze, daca i s-a pus pata pe tine, iubitul cu zodia Fecioara iti va fi dedicat si loial, sensibil si masculin in acelasi timp. Si priveste partea buna – nu isi pierd usor cumpatul! Insa trebuie sa tii cont de sensibilitatea lui. Daca nu vrei sa ii ranesti sentimentele, ar fi bine sa fii la fel de serioasa precum este el intr-o relatie.

4. Taur

Iubitul Taur? Unul dintre cei mai de treaba tipi cu care ai putea iesi. Poate parea de moda veche la unele gesturi, dar cui nu ii place un barbat bine educat, sa te curteze si sa te incante cu gesturi romantice? Flori, cine romantice plus loialitate. Taurii sunt foarte buni soti si tati. Asa ca, daca asta este ceea ce cauti la un partener si daca ai rabdare si vei astepta pana el te va cuceri, in stilul sau, old-fashion, Taurul este iubitul potrivit pentru tine!

Citeste mai mult pe horoscop yve.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare