Zodia ta si dragostea

#foste iubiri #predictii #zodii #horoscop #astrologie #dragoste

Top 5 zodii care se intorc la fostul iubit chiar daca au fost inselate

Relatiile amoroase in zilele noastre sunt din ce in ce mai greu de realizat, astfel de multe ori fostii parteneri prefera sa se intoarca unul la celalalt pentru a-si mai da o sansa, chiar daca suferinta prin care au trecut a fost foarte mare. Unul dintre cele mai des intalnite motive de despartire este inselatul. Iata care sunt cele 5 zodii care anul acesta sunt predispuse la impacari, chiar daca au fost inselate de parteneri.

Pesti

Nativii din zodia pesti sunt dispusi sa se intoarca in trecut pentru a-si regla sentimentele lasate nerezolvate, aceasta nu este un lucru rau deoarece este mai bine sa se clarifice lucrurile intre ei. Suferintele mari au cauzat rani adanci in sufletul pestilor, dar asta nu ii impiedica sa iubeasca la fel de puternic. Chiar daca aceasta nu este o decizie corecta, acestia riscand sa fie inselati sau mintiti din nou, eventual traind o noua dezamagire. Anul acesta prefera sa riste, luptand din nou cu propriile sentimente fata de fostul/a partener/a.

Rac

Racii sunt persoane care doresc sa analizeze la rece lucrurile pentru a fi siguri ca le pot clarifica cu adevarat.

Citeste mai mult pe horoscop yve.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea