Zodia ta si dragostea

#zodii mariaj #zodii casatorie #predictii #astrologie #dragoste

Top 5 zodii cu care poti avea un mariaj fericit

 

Foarte putini sunt cei care isi doresc sa aiba alaturi o persoana cu care sa se bucure chiar si de cele mai mici placeri ale vietii si mai presus decat atat sa si imbatraneasca impreuna. Cu toate acestea fiind spuse, va invit sa vedeti in cele ce urmeaza care sunt cele 5 zodii cu care poti avea o casnicie fericita!

1. Taur

Nativii acestei zodii, alearga inca de pe la 20-25 ani in cautarea sufletului pereche. Cred in iubirea vesnica, alaturi de un singur partener si isi doresc o casnicie langa o persoana asemeni lor, cu aceleasi principii de viata. Nu cred in divort si oricat de dificila ar fi relatia intr-un punct, vor cauta mereu rezolvari inainte de a lua decizii extrem de importante.

2. Rac

Racii au o personalitate placuta de toate celelalte zodii. Sunt personele cele mai devotate cand vine vorba de viata de cuplu si nu abandoneaza “batalia” fara a fi siguri ca au facut tot ce le sta in putinta. Sunt familisti convinsi si urasc ideea de a fi singuri- singuratatea ii deprima si din aceasta cauza isi cauta sufletul pereche cu care sa imbatraneasca, isi cauta o siguranta. Cu ei veti avea o casnicie foarte fericita deoarece se straduiesc sa ofere tot ce e mai bun, atata timp cat ii oferiti tot ce are nevoie.

Citeste articolul complet pe YVE.ro

Sursa foto: sheknows.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea