Zodia ta si dragostea

#suflet pereche #predictii #zodii #horoscop #astrologie #gasire suflet pereche #zodii suflet pereche

Zodia care nu-si intalneste niciodata sufletul-pereche! Nu vrei sa fii in pielea lor

Exista o zodie extrem de ghinionista la capitolul dragoste. Aceasta zodie are in schimb tot ce-si doreste in viata, mai putin iubire.

Este mereu in centrul atentiei si intotdeauna este sufletul unei petreceri. Iese in evidenta oriunde ar merge, este extrem de sociabila si are numerosi prieteni. Aceasta zodie are intotdeauna replicile la purtator si nu o poti lasa niciodata fara cuvinte.

Exceleaza in cariera, ajungand sa detina functii importante si sa castige bani cu gramada. Sunt apreciati de cei din jur si chiar invidiati de multi pentru reusitele lor.

Putini stiu insa, ca in adancul sufletului ii macina un singur lucru: lipsa iubirii. Desi au numeroase relatii de-a lungul vietii, niciuna dintre acestea nu este dusa la final si nu isi intalnesc niciodata sufletul-pereche.

Capricornii, caci despre ei este vorba, sufera in tacere si se afunda adesea in alte activitati care sa le umple golul din suflet.

Sunt persoane capoase si isi dau seama ca pierd persoane importante din cauza coportamentului lor, insa, de fiecare data este mult prea tarziu pentru a remedia situatia. Singurul mod in care isi pot gasi fericire este sa-si schimbe comportamentul si sa fie mai docili, daca isi doresc o relatie de durata.

Sursa foto: newstatesman.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare