Zodia ta si dragostea

#horoscop dragoste #dezamagiri #predictii #zodii #horoscop #astrologie #dragoste

Zodiile care-si intalnesc adevarata dragoste mult prea tarziu!

Pentru unii dragostea vine inca de la inceputul vietii si dureaza o vesnicie, pentru altii vine exact atunci cand se asteapta mai putin, iar pentru altii adevarata dragoste vine mult prea tarziu. Iata care sunt zodiile pentru care dragostea apare mult prea tarziu si care vor trai intreaga viata cu regretul neimplinirii.

Berbec

Berbecii se numara printre nativii care au de suferit din cauza dragostei. Acesti nativi sunt plini de energie si foarte impulsivi, motiv pentru care sunt tentati sa se casatoreasca de tineri. Necopti inca, acesti nativi vor considera ca au intalnit marea dragoste, insa dupa ani de zile isi vor da seama de greseala pe care au comis-o.

In momentul in care adevarata iubire va aparea la orizont, acesti nativi vor trai o adevarata drama. Nu sunt in stare sa isi paraseasca partenerul caruia i-a jurat credinta vesnica, mai ales daca la mijloc au aparut si copii, insa nici nu va mai putea trai cu adevarat.

 

Sursa foto: today.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare