Zodia ta si dragostea

#astrologie #horoscop #zodii #predictii

Zodiile si cadoul de Craciun potrivit pentru fiecare nativ

Cadoul de Craciun potrivit pentru cei dragi este deja obsesia tuturor in preajma sarbatorilor de iarna. Nu mai stii daca ar mai bine sa cumperi un dar simbolic sau mai degraba unul practic. Cand inspiratia tinde sa te ocoleasca, arunca un ochi in horoscop si vezi care ar fi cadoul ideal pentru fiecare nativ al zodiacului in parte.

Berbec

Nu pierde vremea ambaland darurile prea complicat, acesti nativi prefera sa vada cat mai repede ce au primit. Cateva sugestii potrivite de cadouri de Craciun sunt bijuteriile (cu cat mai mari si stralucitoare, cu atat mai bine), biletele la evenimentele sportive preferate, echipamentele electronice de orice fel sau ustensile moderne de bucatarie (le place sa gateasca).

Taur

Un cadou de Craciun ideal pentru Taur este unul care exprima atentia si timpul pe care le-ai investit in el. O tava de prajituri coapte de tine sau un colaj foto inspirat sunt exemple graitoare in acest sens. La fel de bine primite pot fi hainele de casa pufoase, cutiile de bomboane sofisticate (delicatese), CD-ul cu muzica preferata sau o haina de firma din materal fin.

Gemeni

De vreme ce Gemenilor le place mult sa comunice, un telefon mobil nou, o tableta si alte gadgeturi care sa ii ajute sa socializeze mai bien sunt intotdeauna cele mai bune variante. Un webcam performant, un aparat foto sau un PDA ar fi cadouri foarte inspirate pentru acesti nativi creativi. Pentru ca le place sa se informeze si sa citeasca, un eBook ar fi un dar foarte bine primit.

Rac

Cand vrei sa oferi un cadou unui Rac, trebuie sa te gandesti la sentimentele lui. O poza emotionanta frumos inramata de familie sau de cuplu, o poezie dedicata special lui sau crearea unui album foto cu fotografii de la un eveniment la care a participat sunt daruri minunate pentru acest nativ. Alte cadouri inspirate pot fi seturile pentru baie sau bijuteriile din argint.

Leu

Cu bijuteriile luxuriante nu poti da gres niciodata in cazul unui nativ Leu, insa daca nu poti investi intr-un asemenea cadou, mai exista variante care sa il incante. Ii poti darui o sesiune de spa&beauty la un salon de infrumusetare, parfumul scump pe care il adora sau alte produse cosmetice pe care le foloseste sa se ingrijeasca. Ai grija ca hainele pe care le daruiesti sa poarte o eticheta pe masura!

Fecioara

Firi foarte practice, Fecioarele apreciaza cadourile cu adevarat folositoare, chiar daca sunt trimise de Mos Craciun. Ii poti oferi unui nativ Fecioara un produs electrocasnic util sau instrumente pentru un hobby personal. Cartile interesante, obiectele de birotica sau piesele de arta sunt alte cadouri inspirate pentru Fecioare.

Balanta

Mos Craciun ar face bine sa se concentreze pe aspectul cadoului oferit unei Balante, extrem de important pentru a o impresiona. Materialele naturale sunt intotdeauna preferate de acest nativ capricios. Obiectele decorative pentru casa, deserturile fine, bijuteriile vintage sau muzica de calitate sunt optiuni excelente!

Scorpion

Firi mistice si inteligente, Scorpionii adora cartile si documentarele cu subiecte obscure sau metafizice. Darurile ezoterice sunt mereu apreciate de acesti nativi. Piesele vestimentare sunt si ele bine venite, insa ai grija sa alegi nuante neutre sau inchise - niciodata roz sau verde reflectorizant!

Sagetator

Daca Mos Craciun dispune de un buget generos, ar aduce o imensa bucurie unui Sagetator, daruindu-i un sejur intr-o parte spectaculoasa a lumii, pe care nu a mai vizitat-o. In caz contrar, cartile stiintifice, DVD-urile cu jocurile video preferate, biletele la spectacolele de arta sau la concertele preferate sunt alte variante excelente de cadouri festive.

Capricorn

Iubitori de confort, Capricornii apreciaza obiectele casnice deosebite, precum un halat de baie luxos sau o patura din lana naturala. La fel de bucurosi primesc ceasurile scumpe, bijuteriile din aur sau argint sau parfumurile speciale.

Varsator

Varsatorii adora lucrurile neobisnuite si noi, mistice si care le largesc orizontul cunoasterii. Ofera-i un horoscop sau un kit de astronomie, de vreme ce acest nativ adora sa studieze Universul. Orice alt dar practic, de la cosmetice si pana la piese vestimentare, nu va dezamagi acest destinatar.

Pesti

Delicati si artistici, Pestii vor fi bucurosi sa primeasca seturi cu uleiuri si spumant de baie, lumanari decorative parfumate, parfumuri delicate, accesorii (genti, curele, portofele) si tablouri pictate manual. Orienteaza-te catre obiecte deosebite, de calitate, caci Pesti sunt fini cunoscatori ai luxului.

Sursa foto: clonedvd.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-dragostea