Zodia ta si sanatatea

#sarcina #sanatate #astrologie #predictii #zodie

Cum sa te simti excelent in timpul sarcinii, in functie de zodie

Sarcina este o perioada magica in viata tuturor femeilor, iar experienta in sine poate lua forme diferite, in functie de personalitatea fiecarei gravide. Bucuriile, entuziasmul, temerile si asteptarile pot fi influentate de astre. Afla cum te simti in timpul sarcinii in functie de zodia ta si cum poti sa te bucuri din plin de cele 9 luni miraculoase!


Berbec

Cele 40 de saptamani ale sarcinii sunt o perioada foarte lunga pentru nativele in Berbec, nerabdatoare de fel si anxioase. Daca te-ai nascut in acest semn, este important sa te mentii ocupata in intervalul prenatal, interactionand cu persoane care iti trezesc sentimente pozitive. Consolideaza relatiile personale pe care le pretuiesti!


Taur

Nativele in zodia Taurului sunt calme in perioada sarcinii. Foloseste aceasta pace interioara pentru a interactiona cu bebelusul inainte ca el sa se nasca. Adora sa iti auda vocea chiar si cand se afla in pantece, asa ca citeste-i povestioare, canta-i si vorbeste-i mult. Accepta schimbarile prin care treci si rezoneaza cu ele.


Gemeni

Sarcina ofera nativelor in Gemeni o experienta interesanta care le ajuta sa cunoasca viata la un alt nivel. Ai o energie spontana si jucausa, nu o inhiba in niciun fel. Manifesta-ti felul copilaros de a fi si lasa fluxul de cuvinte sa curga, evita energiile negative, ignorand ce se petrece rau in jurul tau.


Rac

Femeile in zodia Racului transmit copiilor o capacitate superioara de a iubi. Bebelusul tau simte ca ii oferi un "cuib" in care este in siguranta si foarte iubit, de aceea nu ar trebui sa ai niciun dubiu ca vei fi o mama extraordinara. Roaga-ti partenerul sa iti ofere afectiunea de care tu insati esti capabila, copilul vostru o va simti pe masura ce creste in burtica.


Leu

Nativele in Leu simt, in perioada sarcinii, un puseu spontan de energie creatoare. Daca te-ai nascut in acest semn, vei observa ca esti mai frumoasa decat niciodata. Instinctul tau matern creste simtitor in cele 9 luni, astfel ca vei stabili usor o conexiune cu bebelusul tau. Mentine-ti starea de fericire si transmite-o si puiului tau!


Fecioara

Pentru Fecioare, cumulul de emotii diverse poate agrava tendinta innascuta a acestor native de a-si face griji. Fericirea exista pur si simplu, nu trebuie sa o programezi in vreun fel. Traieste momentul si menajeaza-te, alunga gandurile negre si aminteste-ti mereu ca cele 9 luni iti sunt dedicate tie si bebelusului tau.


Balanta

Viitoarele mamici in zodia Balantei isi iubesc bebelusul inca din momentul conceptiei sau imediat ce afla de existenta sarcinii. Totodata, aceste native au tendinta sa se ingrijoreze inutil din motive minore, afectandu-si singure bunastarea psihologica. Apropie-te in fiecare zi mai mult de copilul tau si de cei dragi, caci aceasta este definitia fericirii pentru tine.


Scorpion

Pentru gravidele Scorpion, sarcina intensifica emotiile. Din senin, vocabularul acestor native se umple de cuvinte dragastoase. Acest lucru se intampla, deoarece mamicile Scorpion incep sa creeze un mediu pozitiv de crestere a copilului. Ai incredere in instinctele tale si incearca sa nu strici relatiile cu cei din jur, din pricina propriului egocentrism.


Sagetator

Daca te-ai nascut in zodia Sagetatorului, sarcina inseamna pentru tine 9 luni de bucurie din multe motive: mancare din belsug, dragoste si viata. Ai o stare de spirit atat de pozitiva, incat o transmiti si bebelusului tau. Incearca sa petreci si clipe singura, departe de agitatie si aglomeratie: o minte senina aduce un confort sporit copilului tau in burtica.


Capricorn

In sarcina, femeile Capricorn descopera pentru prima oara cat de mare este capacitatea lor de a iubi si de a oferi afectiune. Lasa responsabilitatile conexe deoparte si bucura-te de aceste sentimente speciale. Fa multe fotografii, odihneste-te si asigura-te ca vei avea cele mai frumoase amintiri din aceasta perioada unica!


Varsator

Mamicile Varsator sunt increzatoare si vizionare. Ele incep sa viseze la un viitor maret pentru bebelus, inca de cand afla de sarcina. Profita de creativitatea ta si povesteste-i bebelusului tau ce viata incredibila ii prezici. Poti forma o legatura speciala cu el, inca de cand se afla in pantece!


Pesti

Nativele in Pesti se adapteaza rapid noului statut de viitoare mamica si misiunii grele a maternitatii. Lunile de asteptare sunt linistite, pline de pregatiri atent puse la punct. Incearca sa lasi trecutul in urma si sa te gandesti doar la lucrurile frumoase care te asteapta. Regretele nu pot decat sa iti faca rau.

Sursa foto: baseformula.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-sanatatea

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro