Zodia ta si sanatatea

#sanatate #vedete #astrologie #zodii #predictii #inspiratie vedete

Ce tip de miscare sa faci vara asta pentru a intra in forma: inspira-te de la vedete!

Nu mai stii ce tip de miscare poti sa mai faci pentru a intra in forma vara aceasta? Priveste spre stele si vezi ce iti sugereaza ele pentru o silueta perfecta! Celebritatile sunt sfatuite de profesionisti in ce mod sa isi lucreze trupul pentru rezultate rapide si permanente, iar unele dintre aceste secrete se potrivesc zodiei tale ca o manusa!


Berbec

Daca vrei ca vara aceasta sa intri in forma, cel mai bine ti se potriveste tipul de miscare ales de Reese Witherspoon: jogging-ul. Ai energia necesara, efortul te ajuta sa te eliberezi de tensiuni, iar metabolismul tau nativ accelerat te ajuta din plin sa scapi de kilogramele in plus. Chiar daca Reese alearga singura, ia cu tine un partener de jogging, spiritul tau competitional te va ajuta sa rezisti mai mult.


Taur

Vara aceasta, poti pierde kilogramele in plus printr-un sport extrem de eficient, ales de actrita Tori Spelling pentru a se mentine in forma. De altfel, Tori a transformat inotul intr-un stil de viata pentru intreaga ei familie, iar obiceiul pare sa ii faca silueta sa straluceasca. Vara, ai nenumarate variante de a inota, deci este momentul perfect sa ii descoperi beneficiile.


Gemeni

In aceasta perioada, un program de antrenament similar cu cel al lui Mel B din fosta trupa Spice Girls (Melanie Brown) poate face minuni pentru forma ta fizica. El presupune sa faci o jumatate de ora exercitii cardio, apoi o ora de abdomene, genuflexiuni si tractiuni. Vei observa rezultatele imediat!


Rac

Meryl Streep apeleaza la diversitate atunci cand face sport, iar aceasta este formula castigatoare si in cazul tau. In afara de faptul ca inoata foarte des, actrita urmeaza si cursuri de dans. Poti sa alegi si varianta in care sa dansezi frenetic acasa, in fata televizorului sau a combinei audio. Vei incepe toamna cu o talie de vis!


Leu

Din pacate, in cazul tau sportul isi face efectul doar daca esti gata sa depui un efort sustinut si constant. Urmeaza exemplul superbei Jennifer Lopez si fa multe exercitii de tonifiere (care ii mentin actritei si cantaretei posteriorul atat de ferm), combinate cu miscari de dans.


Fecioara

LeAnn Rimes, o fecioara ambitioasa la fel ca tine, nu suporta sa faca acelasi exercitiu la nesfarsit. Combina exercitiile de forta si tonifiere cu orele de spinning, acest tip de miscare te ajuta cel mai bine sa slabesti si sa resimti efectul revigorant. La fel ca LeAnn Rimes, incearca sa faci sport la prima ora a diminetii.


Balanta

La fel ca in cazul actritei Gwyneth Paltrow, exercitiile fizice structurate sunt cheia succesului tau in a intra in forma vara aceasta. Fa zilnic 45 de minute de cardio, completat de exercitii pentru tonifiere, timp de 5 zile. Vei vedea cum rezultatele nu vor intarzia sa apara!


Scorpion

Intrucat ai nevoie de o stimulare psihologica puternica, incearca sa intri in forma prin dans, yoga si meditatie, la fel ca actrita Goldie Hawn. De asemenea, poti merge cat mai des in club sau poti incepe un curs de dans sportiv, toate variantele sunt compatibile cu necesitatile tale.


Sagetator

Ai observat cat de bine si-a reintrat in forma Britney Spears dupa multi ani de probleme cu greutatea? Alatura-te demersului ei sanatos si fa exercitii care sa iti stimuleze metabolismul, de regula destul de lenes. Ridica greutati usoare, alearga pe banda sau plimba-te cu bicicleta.


Capricorn

Mary Tyler Moore si-a inceput cariera ca dansatoare si a continuat sa practice baletul doar pentru a-si mentine silueta armonioasa pentru o cariera de succes in actorie. Asadar, ca si Capricorn, dansurile disciplinate iti vor sculpta perfect corpul si te vor ajuta sa slabesti, intr-o maniera compatibila cu personalitatea ta organizata.


Varsator

Christie Brinkley apeleaza la un truc ce va functiona de minune si in cazul tau: face mai multe lucruri in acelasi timp. Executa genuflexiuni in timp ce isi usuca parul, sta pe varfuri cand se spala pe dinti pentru a-si tonifia picioarele si face flotari in timp ce se uita la televizor sau citeste o revista.


Pesti

La fel ca Drew Barrymore, miscarea care ti se potriveste este cea simpla, nu foarte solicitanta, de doar 2-3 ore de sport pe saptamana. Plimbarile de cate 15 minute in pas alert dimineata si seara, dupa cina, sunt suficiente pentru a te ajuta sa reintri in forma.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului