Zodia ta si sanatatea

#fitness #astrologie #horoscop #predictii #zodie #antrenamente fitness

Cele mai potrivite antrenamente fitness pentru zodia ta

Semnul tau zodiacal determina o buna parte din trasaturile personalitatii tale si multe alte lucruri care iti influenteaza destinul, insa stiai ca si trupul tau se afla tot la bunavointa astrelor? Horoscopul iti ofera indicii importante despre cele mai potrivite antrenamente de fitness perfecte pentru zodia ta.


Berbec

Constitutia ta nativa te face apt/a de efort fizic sustinut, iar planeta Marte, guvernatoarea zodiei tale, iti furnizeaza determinarea, rezistenta si increderea de a practica pana si cele mai dificile sporturi. Antrenamentele solicitante te calmeaza, de aceea ti se potrivesc sporturi viguroase, precum artele martiale, gimnastica, boxul, surfingul sau alpinismul.


Taur

Cel mai important pentru tine este sa gasesti un sport pe care il practici cu placere, altfel nu ii vei ramane fidel prea mult timp. Antrenamentele de fitness de tip cardio iti aduc cele mai bune rezultate, deci plimba-te cu bicicleta, inoata sau alearga. Recompenseaza-ti eforturile cu un masaj de relaxare, dupa fiecare sesiune de sport.


Gemeni

In cazul tau, partea superioara a corpului si plamanii au nevoie de intarire, de aceea exercitiile de tip aerobic si jogging sunt formele potrivite de miscare. Ti se potrivesc sporturile care fac apel la agilitatea ta, nicidecum la rabdare si forta. Jocurile de echipa sunt o alta varianta de a face sport pe masura necesitatilor tale.


Rac

Atunci cand o forma de miscare fizica iti place la nivel senzorial, are toate sansele sa se integreze in rutina ta zilnica. Fiind un semn de apa, vei adora sa inoti si sa faci gimnastica acvatica. Poti incerca si joggingul pe plaja, wind surfingul sau raftingul. Ti se potrivesc antrenamentele care se desfasoara intr-un ritm stabil si lent.


Leu

Antrenamentele de fitness potrivite pentru tine sunt cele care iti lucreaza spatele si iti intaresc coloana vertebrala, precum sesiunile de Pilates, Yoga sau gimnastica. Intrucat zodia ta adora distractia si jocurile, poti sa practici si baschetul, fotbalul sau orice alt sport de echipa, in care ti se stimuleaza spiritul competitiv.


Fecioara

Intrucat tinzi sa te stresezi mai mult decat este cazul deseori, incearca sa elimini tensiunile prin sport, cat de des poti. Antrenamentele de forta nu se potrivesc constitutiei tale native, de aceea ar fi mai bine sa optezi pentru exercitiile de tip cardio, usoare si de lunga durata. Plimbarile in pas alert, urcatul si coboratul scarilor, joggingul sau mersul pe role/bicicleta sunt optiuni excelente pentru tine.


Balanta

Intrucat esti un semn sociabil, cel mai bun randament sportiv al tau se manifesta cand te angajezi intr-un program sportiv alaturi de un partener. Tenisul, baschetul, golful, voleiul, dansul sau aerobicul sunt tipuri de sporturi pe care le-ai putea practica la nesfarsit, cata vreme beneficiezi de o companie placuta.


Scorpion

Ai mare nevoie de activitati fizice care sa te elibereze de stres, astfel ca boxul, joggingul pe distante lungi si orice alt sport solicitant te ajuta sa scapi de frustrari si tensiuni, inainte ca ele sa te copleseasca. Nu iti place sa faci sport in grup sau in pereche, insa te-ai putea simti mult mai bine dupa cateva exercitii de forta.


Sagetator

Sporturile care iti cresc nivelul de adrenalina ti se potrivesc cel mai bine, pentru ca le practici cu entuziasm si dedicare. Incearca alpinismul (sau cataratul intr-o sala specializata), echitatia, raftingul, drumetiile montane, campingul, caiac-canoe etc.


Capricorn

Semnul tau zodiacal este unul de pamant, ceea ce inseamna ca antrenamentele de fitness potrivite pentru tine sunt cele in care detii controlul si poti sa iti impui propriul ritm de miscare. Drumetiile, joggingul, golful, aerobicul si gimnastica sunt modalitati de a face sport, fara sa iesi din zona ta de confort.


Varsator

Intrucat esti un semn sociabil si iti place sa fii in contact direct cu cei din jur, vei adora sporturile de contact. Toate artele martiale japoneze pot fi pe placul tau, cu atat mai mult cu cat iti poti manifesta si spiritul competitiv ascutit. Iar pentru ca esti o zodie de aer, foarte prietenoasa, ai face bine sa iei cu tine si un prieten sau doi, pentru mai multa motivatie.


Pesti

Nu te dai in vant dupa sport, iar daca vrei sa respecti un program regulat de miscare, inseamna ca ai nevoie de cateva ajutoare suplimentare: putina muzica sa te energizeze, un echipament in care sa te simti sexy, un aparat de fitness ultra-performant etc.

Sursa foto: goldstonefitness.ie

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top