Zodia ta si sanatatea

#sanatate #astrologie #zodii #predictii #regim alimentar #dieta #dieta zodii

Cum poti sa slabesti in aceasta primavara, in functie de zodia ta

Daca ti-ai propus sa slabesti in aceasta primavara, apeleaza la ajutorul astrelor pentru un rezultat senzational. Predispozitiile fiziologice ale zodiei tale sunt indicii importante pentru urmarea unei diete eficiente pentru tine, asa ca analizeaza-le cu atentie. Calea catre o silueta de vis poate fi scrisa in stele!


Berbec

Cu rata accelerata a metabolismului tau, este putin probabil sa ai nevoie de cure de slabire. Chiar si asa, dupa o iarna grea, este posibil sa te fi rotunjit pe ici, pe colo. Renunta la alimentele consistente si bogate in grasimi. Cu obiceiul tau de a fi mereu in miscare, vei arde caloriile in exces inainte de prima afisare in costumul de baie. Garantat.


Taur

Lupta cu greutatea ar putea fi pentru tine o piatra grea de incercare, pentru ca iti place mancarea si nu poti sa te abtii din a te infrupta din ea. Cea mai buna cale de a scapa de excesul ponderal in aceasta primavara este sa iti rezumi mesele la fructe si legume. Inlocuieste dulciurile cu tartine cu miere, precum si bauturile carbogazoase cu ceaiuri din fructe.


Gemeni

Daca ai o problema de greutate, probabil ca mananci pe fuga, de regula fast-food sau produse de patiserie. Poti sa te orientezi catre restaurante cu servire rapida, care iti ofera alternative sanatoase (salate, gratare slabe, cartofi nature etc). Iti vei simti imediat trupul mai usor, cand incepi sa mananci sandwichuri simple, in locul hamburgerilor si covrigilor.


Rac

Iti place sa gatesti, deci probabil ca gusti deliciile culinare inainte sa le servesti. Renunta la acest obicei daca vrei sa slabesti, vei vedea cum excesul ponderal dispare ca prin minune. Concentreaza-te pe alimente sarace in grasimi si bogate in fibre. Cand simti nevoia unei gustari, fa o plimbare scurta.


Leu

Mancarurile grele sunt preferatele tale, de la friptura suculenta de porc, pana la deserturi cu multa crema de ciocolata si frisca din abundenta. A sosit momentul sa te imprietenesti cu gustul broccoliului si al supei cu fidea, altfel nu te astepta sa te incapa blugii preferati la fel de bine ca odinioara.


Fecioara

Acorzi o atentie deosebita corpului tau, deci daca vrei sa slabesti, probabil ai nevoie sa scapi de maximum 3-5 kg in aceasta primavara. Incearca sa uiti de dulciuri, de gustarile nesanatoase dintre mese, dar si sa te familiarizezi cu un program usor de fitness. Nu exagera cu sportul, daca nu te-ai nascut cu un corp suplu si multumeste-te cu o greutate sanatoasa.


Balanta

Organismul tau este, in mod natural, mai echilibrat decat cel al altor zodii, deci rareori ai probleme de greutate. Cand se intampla totusi sa te confrunti cu ele, nu uita de cuvantul "echilibru". Curele drastice cu suc de lamaie nu sunt pentru tine, asa ca apeleaza la reducerea portiilor si la multe plimbari in aer liber.


Scorpion

Cand te ingrasi, este de obicei destul de greu sa revii la greutatea ta normala. Dietele cu multe lichide, cu ceai verde sau lapte de soia, iti aduc rezultatele scontate. Sigur ca trebuie sa mananci mai putin si sa te apuci de un sport. Ambitia te caracterizeaza din plin, astfel ca nu trebuie decat sa faci primul pas catre un stil de viata mai sanatos.


Sagetator

Miscarea este metoda cea mai buna prin care poti sa slabesti. De altfel, perioada iernii te predispune ingrasarii, tocmai pentru ca nu mai poti fi la fel de activ ca in restul anului. Apuca-te din nou de jogging si vei scapa imediat de excesul ponderal.


Capricorn

Constitutia ta nativa nu prea lasa loc de neglijente in privinta siluetei tale. In afara de faptul ca este necesar sa renunti la mancarea grasa si sa o inlocuiesti cu meniuri vegetale, ar fi cazul sa incepi un program de remodelare corporala, precum yoga, Tai Chi sau ridicarile de greutati.


Varsator

Din pacate, ai tendinta sa mananci si sa bei mai mult, atunci cand esti plictisit. Prin urmare, curele tale de slabire au nevoie de o concentrare psihologica intensa, daca vrei sa iti recapeti formele ideale. Tine-ti mintea ocupata cu o carte buna, un puzzle sau un rebus, vei vedea ca mancatul emotional nu va mai fi o problema pentru tine.


Pesti

Iti plac dulciurile si alimentele bogate in grasimi saturate, pentru ca tu mananci mai mult din placere, decat din necesitate. Gaseste alte preocupari care iti produc placere, precum muzica, pictura sau scrisul. Inscrie-te la cursuri de dans, singura miscare pe care o poti face regulat este cea care te distreaza.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din zodia-ta-si-sanatatea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro