Zodia ta si sanatatea

#astrologie #horoscopul sanatatii #zodii #reactii zodii # imbolnavire zodii

Reactiile amuzante ale zodiilor cand se imbolnavesc

Primavara anului 2013 este foarteschimbatoare, de unde provine si riscul imbolnavirilor de tot soiul. De la banalul guturai, pana la gripa sau astenie, organismul oamenilor poate traversa adevarate obstacole in privinta sanatatii. Interesant este ca modul in care reactionam poate fi unul tipic, dictat de zodia in care ne-am nascut. Iata cele mai amuzante manifestari ale zodiilor bolnave!


Berbec

Mandri si incapatanati, Berbecii sunt in stare sa se arunce in apele inghetate ale unui rau, pentru a dovedi ca imunitatea lor este din fier forjat. Un Berbec bolnav va nega pana pe masa de operatie ca sufera de o boala, in ciuda tuturor dovezilor evidente: eczeme, nas infundat, tuse zgmotoasa sau schiopatat. Chiar si in carje, un Berbec o sa spuna sec "n-am nimic!".


Taur

Taurii simt nevoia sa dea vina pe altcineva atunci cand se imbolnavesc, pentru ca sunt prea furiosi pe slabiciunea lor. Isi vor acuza colegii ca le-au transmis virusuri si sefii ca i-au surmenat. Un Taur racit cobza este in stare sa spuna ca presedintele tarii i-a provocat boala, pentru ca nu isi permite sa dea caloriferul la maxim din pricina costurilor absurde, de pilda.


Gemeni

Gemenii nu au timp si energie sa investeasca in tratamente sofisticate. Nu de putine ori iti este dat sa vezi un nativ cu perfuzia in brat, prezentandu-se la timp la serviciu. Deviza Gemenilor este aceea ca bolile vin abia la batranete, iar cum ei nu imbatranesc niciodata sufleteste, ignora cu desavarsire semnele de slabiciune.

 

Rac

Iata o categorie de ipohondri cu acte-n regula! La prima migrena sau deranjament stomacal, Racii incep sa priveasca languros spre cer si sa intrebe divinitatea cu ce au gresit, de trebuie sa suporte asemenea chin. Apoi incep sa enumere toate faptele bune facute in viata si sa reproseze Duhului Sfant ca face o nedreptate.


Leu

Leii cred ca Pamantul se invarte in jurul lor in general, cu atat mai mult atunci cand se imbolnavesc. Le place sa faca o adevarata drama din suferinta pe care o suporta si se asteapta sa fie menajati si incurajati de rude, prieteni, vecini, echipa de fotbal a orasului si de ministrul Sanatatii insusi. Daca se simt neglijati, scuipa venin in stanga si in dreapta.


Fecioara

Pentru Fecioare, boala inseamna cheltuieli neprevazute. Dupa ce primesc diagnosticul medicului, urmatoarea lor intrebare nu este de cate ori sa ia pilulele pe zi, ci daca nu cumva exista pastile mai ieftine de atat si cum pot sa reduca din efortul financiar necesar pentru tratament. Pana la urma, studiile arata ca meditatia poate sa inlocuiasca paracetamolul cu brio!


Balanta

Balantele vad intotdeauna laturi ascunse ale bolii, ajungand sa creada ca raceala izbucnita poate fi de fapt simptomul unei afectiuni mult mai grave. O singura durere de deget le duce cu gandul la osteoporoza, chiar daca mai au 20 de ani pana la menopauza.


Scorpion

Scorpionii privesc boala ca pe o experienta purificatoare. "Sufar, deci exist", ar putea fi deviza lor, mandrindu-se nespus cu rezistenta lor in fata suferintei. Au o placere extrema de a povesti cu lux de amanunt ce simptome au si sunt primii care posteaza pe Facebook o poza cu cea mai noua rana dobandita la antrenament.


Sagetator

Orice leac isi are leacul, spun Sagetatorii, care vad boala ca pe un nou prilej de a se rasfata in plus. La primele semne de raceala, decid cu incantare si "omoare microbii" cu un paharel de tuica tare. Durerile de spate trec ca prin minune cu un masaj erotic, mai spun nativii aflati la ceas de boala.


Capricorn

Primul gand care trece prin mintea unui Capricorn dupa ce afla de o boala este ca va pierde bani frumosi cat sta la pat si nu munceste. Prin urmare, poate sa vina si in scaun cu rotile la birou, ca nu cumva proiectele sa sufere intarzieri. Daca vezi un bolnav infasurat in gips pe patul de spital, completand rapoarte, acesta cu siguranta este un Capricorn.


Varsator

Boala este pentru un Varsator o sursa de inspiratie in descoperirea tratamentelor-minune, pe care doar mintea lui le putea nascoci. "Lasa ca stiu eu un remediu mai bun, nu iau prostiile prescrise de medic", spun Varsatorii inventivi, ca apoi sa se foloseasca pe ei insisi drept cobai.


Pesti

Pestii devin brusc cele mai spirituale persoane cand se imbolnavesc, amintindu-si ca in Ceruri ar putea fi cineva care ii asteapta sa le ceara socoteala pentru pacatele lumesti. Prin urmare, se pun la punct cu Biblia, invata 3 rugaciuni, doneaza bani nevoiasilor si fac 10 matanii inainte de culcare. Dupa ce isi revin, pornirile religioase dispar in neant.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului