Astrologie

#horoscop #zodii #fecioara #caracteristici zodie #caracteristici fecioara

10 lucruri interesante despre Fecioare

Perfectionista si mereu atenta la detalii, Fecioara poate fi o adevarata forta a naturii. Este, totodata, acea persoana modesta si timida, meticuloasa, inteligenta si motivata, care, insa, poate fi si foarte capricioasa, critica, dura si conservatoare. Descopera, in continuare, si alte lucruri interesante despre zodia Fecioarei!

1. Fecioarei nu ii place sa se afle in centrul atentiei in permanenta. Multi nativi ai acestei zodii sunt timizi si vor prefera sa stea departe de lumina reflectoarelor. Chiar si atunci cand le face placere atentia pe care o primesc, se vor satura destul de repede de ea.

2. Fecioara este o perfectionista innascuta, de unde si obsesia ei pentru curatenie si igiena. Nu vei vedea prea des o Fecioara neingrijita, cu hainele sifonate ori cu unghiile nefacute! Apreciaza aceste calitati si la prietenii apropiati, prin urmare este important ca oamenii din preajma ei sa fie, la randul lor, bine ingrijiti si, mai ales, curati. Bineinteles, atunci cand considera ca vreun amic are nevoie de ajutorul sau pentru a-si corecta niscaiva neajunsuri la acest capitol, Fecioara va interveni si isi va oferi sfaturile pretioase, fara a fi malitioasa.

3. Nu te lasa pacalit de calmul unei Fecioare. Nativii acestei zodii rareori isi exprima sentimentele, ceea ce nu inseamna ca nu traiesc bucuriile si tristetile la fel ca toti ceilalti. Din cand in cand, Fecioara va decide sa isi manifeste nemultumirile, spre surprinderea celor din jur, in special atunci cand i se epuizeaza rezervele de rabdare si amabilitate. In asemenea situatii, Fecioara poate fi orice, mai putin calma!

4. In pofida aparentei seriozitati, Fecioarei ii plac glumele si filmele de comedie. Rade cu pofta daca are ocazia, insa nu este impresionata de orice fel de umor. Glumele prea imature nu o impresioneaza deloc, la fel cum nici cele foarte deocheate nu ii vor spune prea multe. Moderatia si umorul din situatii reale sunt cheia in acest caz.

5. Fecioara stie in 99% din cazuri cand cineva nu este onest cu ea, in special atunci cand cineva incearca sa se dea bine pe langa ea. Apreciaza complimentele sincere, venite din suflet, si le taxeaza la sange pe cele de complezenta, care au in spate scopuri ascunse. Desi, in functie de context, poate fi prietenoasa cu cei care ii fac complimente de complezenta, nu ii va considera niciodata prieteni in adevaratul sens al cuvantului. De altfel, Fecioara nu are decat 1-2 prieteni adevarati. Restul sunt doar simpli amici.

6. Fecioara nu suporta rasfatul, nici persoanele care adopta un asemenea comportament. Stramba din nas ori de cate ori da peste cineva care considera ca totul i se cuvine.

7. Fecioara poate fi foarte ranchiunoasa. Va tine minte o vorba urata spusa in urma cu unul sau cinci ani si se va asigura ca persoana in cauza plateste pentru asta! De asemenea, nu comite greseala de a o umili in public: nu va uita niciodata rusinea pe care i-ai pricinuit-o si ti-o va ierta foarte greu (nu neaparat din orgoliu, cat mai ales din cauza perfectionismului sau exacerbat care o face sa fie dureros de constienta de defectele sale).

8. Fecioara este o persoana pentru care manierele, inteligenta si delicatetea conteaza foarte mult. In consecinta, sunt slabe sanse sa se imprieteneasca sau sa aiba o relatie cu o persoana needucata, lipsita de maniere, nepoliticoasa, vulgara, egoista, lenesa ori obraznica.

9. Fecioara este rareori impresionata de tinutele extravagante, excesiv de incarcate ori colorate, care ies in evidenta, indiferent daca este barbat sau femeie. Prefera lucrurile simple si oamenii care se imbraca astfel.

10. Fecioara nu isi manifesta cu prea multa usurinta sentimentele fata de cineva de care se simte atrasa. Prin urmare, poate fi foarte dificil de "citit", cei care o plac, la randul lor, avand greutati in a descoperi daca Fecioara le impartaseste sentimentele. Odata ce intra intr-o relatie, insa, se implica (mai ales ca nu ii plac neaparat, decat in anumite circumstante, legaturile superficiale) si poate deveni foarte geloasa si posesiva (daca i se ofera ocazia).

Foto: abstract.desktopnexus.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului