Astrologie

#zodii care mint #zodii dragoste

3 zodii care mint in dragoste. Nu pot avea sentimente sincere

Sunt cele mai prefacute persoane cand vine vorba despre dragoste. Aceste zodii mint cu nerusinare in ceea ce priveste sentimentele lor. Sunt egoiste si pot insela foarte usor daca intalnesc o alta persoana care le atrage atentia. Iata cele trei zodii care mint in dragoste:

Rac

Femeile din zodia Rac se dedică trup şi sufletul partenerilor de viaţă. Când este vorba despre minţit, aceste native nu o fac în sens rău, încercând doar să îşi protejeze iubiţii de adevărul crud. Sensibilitatea lor o va putea însă da de gol la un moment dat, deoarece bărbaţii vor începe să-şi ridice semne de întrebare atunci când vor vedea că starea lor se degradează din ce în ce mai mult, iar din cauza presiunilor, acestea nu vor mai reuşi să le facă faţă. Trebuie să ştie că minciuna este minciună şi mai degrabă ar împărtăşi atât plăcerile, cât şi neplăcerile cu persoana iubită, deoarece riscă să fie acuzate de trădare sau să intre la bănuieli şi mai mari.

Pesti

Pestii sunt foarte misteriosi si duali. Pot duce usor o viata dubla asa ca nu trebuie sa crezi niciodata in sentimentele lor. Se indragostesc usor si la fel de repede le trece. Te pot minti cu zambetul pe buze.

Gemeni

Gemenii sunt dornici mereu de nou. Firi sociabile, Gemenii cauta non stop noi cunostinte. Le place sa flirteze si nu le pasa daca au o relatie. Insala foarte usor, fara sa aiba remuscari. Sunt libertini, de aceea considera ca viata trebuie traita si nu rateaza nicio ocazie sa faca ceea ce simt si sa isi dea frau liber sentimentelor. In plus, mint foarte usor. Nici macar nu stau sa se gandeasca prea mult. Minciuna face parte din viata lor la fel ca aerul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului