Astrologie

#seductie #barbat #dragoste

3 zodii de barbati usor de cucerit. Ii duci de nas rapid

Chiar daca se spune despre barbati ca sunt puternici si uneori chiar ca sunt reci si distanti, daca stii sa le speculezi punctele sensibile vei descoperi ca nu sunt pe atat de tari precum vor sa lase impresia. Unii dintre ei sunt chiar ultra-sensibili.

Iata care sunt cele trei zodii de barbati usor de dus de nas:

Taur

Taurul este calm si bland, foarte linistit, astfel ca nu te impresioneaza cu nimic la prima vedere. Daca ai insa ocazia sa il cunosti, te va uimi cu energia sa pozitiva, dar si cu sensibilitatea sa, care il face usor de cucerit. Este genul de barbat care se lasa impresionat de frumusetea unei femei, dar si de o mancare buna. Se indragosteste repede si isi pune partenera pe primul plan. Daca are parte de sex, mancare si odihna nu se va uita la alte femei.

Pesti

Barbatul din Pesti adora linistea caminului si n-ar parasi sub niciun chip domiciliul conjugal, daca acolo gaseste ceea ce isi doreste cel mai mult: o partenera loiala si harnica. E usor de pacalit cu astfel de aptitudini, se lasa vrajit rapid si brusc transforma femeia aceea intr-o zeita. Sunt suficiente si cateva vorbe frumoasa ca sa il cuceresti. Incurajeaza-i activitatile, ofera-i sprijin emotional si va deveni sclavul tau pe vecie.

Rac

Femeia care vrea sa aiba in barbatul de langa ea si un partener de sex extrem de activ, dar si un ajutor de nadejde in casa trebuie sa isi indrepte atentia catre un Rac. Nu va fi greu sa il cucereasca. Racul cauta dragoste, intelegere, afectivitate, loialitate. E emotiv si pune la suflet orice cuvant frumos ii adresezi. Ii ajungi la inima foarte usor daca nu esti o persoana avida dupa atentie. Trateaza-l cu respect si va fi al tau pentru totdeauna.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului