Astrologie

#sansa #succes #zodie #ghinion #noroc

3 zodii super-norocoase. Soarta le surade pe toate planurile

Norocul se pare ca il primeste fiecare, insa nu toti stiu cum sa profite de aceasta sansa. Tocmai de aceea te vei intreba de ce pare ca succesul trage doar catre unii si altii sunt urmariti de ghinion. Trei sunt zodiile carora astrele le-au pregatit un destin cu totul aparte.

Leu

Sanse ca ale Leului nu are nimeni in viata. Este un adevarat alchimist, astfel ca tot ce atinge se transforma in aur. Este omul momentului, iubeste luxul, iar a fi bogat pare menirea sa pe Pamant. Este ambitios si vrea sa atraga mereu admiratia celorlalti. Reuseste, tocmai pentru ca este o prezenta benefica. Atrage norocul inclusiv cu atitudinea sa tonica, pozitiva, cu optimismul sau urias. Inclusiv in dragoste ii surade sansa mereu, fiind intotdeauna iubit si adorat.

Sagetator

Sagetatorului ii place sa cheltuiasca si are de unde, pentru ca pe el norocul il loveste la tot pasul, fara sa faca nimic in acest sens. Inventivitatea si creativitatea sunt calitati cu care isi face pur si simplu norocul fara sa stie. Are mereu un inger pazitor care il salveaza din toate situatiile periculoase. Stie sa profite de toate oportunitatile si atrage de partea sa sansa prin intermediul acestei atitudini pozitive. E ambitios si indraznet si de aceea il si ajuta viata.

Scorpion

Nativul Scorpion este foarte ambitios, motiv pentru care isi face norocul cu mana lui. Este foarte ambitios si face tot ce ii sta in putinta pentru a-si indeplini visurile. Din fericire, eforturile sale nu sunt nici pe departe la fel de mari precum sansele care i se ofera. Inclusiv in dragoste este una dintre cele mai norocoase zodii. A fost inzestrat cu un sex-appeal aparte care, dublat de optimismul sau, il transforma intr-una dintre cele mai de dorit prezente.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro