Astrologie

#semn zodiacal #culori #accesorii

Accesorii pe care sa le porti in functie de semnul tau zodiacal: cum sa le folosesti si ce culori sa alegi

Exista anumite elemente care activeaza energiile bune din viata ta in functie de semnul zodiacal. Unele dintre acestea pot fi purtate fara probleme cu accesoriile pe care le alegi zilnic cand mergi la scoala, la munca sau pur si simplu pentru a te bucura de o iesire cu prietenii.

Pentru ca aceasta atitudine pozitiva sa se mentina pe tot parcursul anului, trebuie sa ai un criteriu bun atunci cand selectezi acele accesorii, astfel incat iti vom recomanda care sunt cele mai potrivite, in functie de zodia ta.

Accesoriile ideale in functie de zodia ta

BERBEC

Vibratiile bune ar trebui sa-ti ajunga direct in minte, asa ca foloseste ace sau pene de par. Culoarea ta este rosul, asa ca selecteaza pietre asemanatoare rubinului care decoreaza aceste accesorii.

TAUR

Verdele sperantei si prosperitatii este strans legat de tine in 2020. Trebuie sa activezi vibratiile pozitive din inima, asa ca foloseste coliere cu aceasta culoare.

GEMENI

Argintul va activa succesul si iti poate aduce consolidarea unei relații. Foloseste accesorii cu forme care simbolizeaza dragostea, cum ar fi o inima.

RAC

Pacea si armonia se vor instala in 2020. Accesorii albe si albastre pot fi purtate la incheieturi si pe degete.

LEU

Leul este caracterizat de putere, autoritate, vointa, hotarare, noroc, orgoliu, mandrie, furie, egoism si extravaganta. Acestei zodii i se potrivesc bijuteriile cu diamante, rubine, onix si peridot.

FECIOARA

Albastru inchis si maro sunt ideale pentru accesoriile tale. Bratarile si inelele iti vor oferi o baza solida pentru a incepe proiecte noi.

BALANTA

Verde si rosu vor fi culorile tale in acest an. O figura de dragon printre accesoriile tale te va face sa te simti mai sigura si mai hotarata in fata provocarilor vietii.

SCORPION

Negrul va fi pozitiv pentru tine si il poti combina cu aur si bronz. Iti va permite sa te apropii de acei oameni cheie care te vor ajuta sa-ti atingi obiectivele.

SAGETATOR

Violetul si movul vor activa cele mai bune energii. Foloseste bijuterii cu porumbei, te vor ajuta sa gasesti cele mai noi si cele mai bune cai.

CAPRICORN

Maro si negrul vor avea un impact pozitiv asupra ta. Foloseste accesorii cu pandative cu cai, pentru ca vor atrage rezistenta si fermitatea in situatii complicate.

VARSATOR

Albastrul deschis va fi intotdeauna legat de tine. Foloseste cercei si coliere cu figuri de peste. Acestea iti vor deschide o cale plina de oportunitati.

PESTI

Umple-ti mainile cu albastru bleumarin. Inelele si bratarile de aceasta culoare vor atrage dragostea pe care o astepti sau vor intari relatiile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului