Astrologie

#zodie #unghii # culoare.

Aceasta este culoarea potrivita pentru unghiile tale, in functie de zodie

Exista multe culori daca vrei sa-ti faci o manichiura fabuloasa. Dar specialistii recomanda sa tii cont de zodia ta, atunci cand iti alegi culoarea pentru unghii.  Asa ca, la urmatoarea vizita la salon, nu ezita sa opteazi pentru culoarea pe care universul a ales-o pentru tine.

Berbec - rosu

Femeile zodiei Berbec sunt pline de energie, sunt aventuroase si putin impulsive. Le place sa fie in centrul atentiei, asa ca cea mai buna culoare pentru ele este rosul.

Taur - roz prafuit

Nativele din zodia Taur sunt comode si practice. Asa ca, cel mai bine li se potriveste culoarea roz deschis (prafuit), pentru ca vor arata fara cusur, delicate si nu se va observa prea multe atunci cand le lipseste un pic de culoare pe oricare dintre unghii.

Gemeni – albastru si galben

Se spune ca Gemenii au dubla personalitate, de aceea doua culori merg bine. Pentru partea sa curioasa si spontana este bina sa aleaga albastrul. Și pentru partea sa vesela, galbenul intens.

Rac – roz

Femeile din zodia Rac sunt tandre si sensibile, de aceea specialistii le recomanda intreaga gama de roz.

Leu – rosu aprins

Nativele Leu adora sa fie mereu in centrul atentiei, iar rosul cu aspect metalic sau cu sclipici le ajuta sa straluceasca la maxim.

Fecioara – Rosu si albastru

Pentru femeile din aceasta zodie cel mai bine se potriveste un rosu clasic si intens in acelasi timp. Iar pe de alta parte, natura lor calma si perfectionista le va face sa combine foarte bine si albastrul, cu toate nuantele lui.

Balanta – nunate inchise

Pentru aceste native cele mai indicate sunt nuantele precum verde pin, violet, albastru marin, maro sau negru, deoarece le vor evidentia personalitatea, pa cat de cocheta, pa atat de puternica.

Scorpion – negru

Datorita caracterului sau puternic si dominant, femeilor Scorpion li se potriveste cel mai bine negrul, mai ales dacai il completeaza cu sclipici sau modele geometrice.

Sagetator – portocaliu

Pentru ca are o personalitate distractiva si fermecatoare, pe unghiile femeilor sagetator portocaliul va arata grozav, de la cele mai deschise si mai vibrante nuante, pana la cele mai opace.

Capricorn – coral nude

Aceasta personalitate calma, muncitoare si concentrata a femeilor din zodiac Capricornului arata excelent cu un coral nude, care da putere personalitatii lor.

Varsator – albastru si violet

Pentru a reflecta perfect personalitatea excentrica si libera a nativelor Varsator, nicio alegere nu este mai buna decat gama de albastru, purpuriu si violet.

Pesti - roz deschis

Femeile din aceasta zodie sunt super dragute si visatoare, de aceea, cele mai potrivite pentru ele sunt tonuririle de roz deschis.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului