Astrologie

#superstitioase #scorpion #semne #zodiac

Acestea sunt cele mai superstitioase semne ale zodiacului

 

Se tem sa faca orice act care le va aduce ghinion si sunt capabile sa faca anumite ritualuri, astfel incat lucrurile sa iasa bine in viata. Acestea sunt semnele cele mai superstitioase ale zodiacului, desi multe dintre ele prefera sa ascunda aceasta slabiciune.

Taur

Nativul din zodia Taur este unul dintre cele mai superstitioase semne ale zodiacului. Citeste horoscopul in fiecare zi inainte de a pleca la munca si cu mai multa intensitate decat restul si urmeaza intotdeauna instructiunile pe care le indica.

Rac

Chiar daca nu admite in public, Racul este un semn superstitios. Este deosebit de atent sa nu vorbeasca negativ, deoarece crede in puterea cuvintelor si simte ca, daca spune ceva rau, acest lucru poate deveni realitate.

Leu

Leul stie tot ce are legatura cu lumea ezoterica. Principalul obiectiv al acestui semn zodiacal este sa se protejeze pe el insusi si pe ai lui de orice situatie negativa. Face tot posibilul sa fie ferit de energiile negative.

Balanta

Nativul din zodia Balanta este atat de superstitios incat se incadreaza in compulsiv obsesiv. Din acest motiv, de cele mai multe ori, prefera sa nu citeasca nimic si sa nu stie ce are de-a face cu lumea oculta. Dar daca afla, este capabil sa puna toate amuletele posibile pentru a indeparta ghinionul, desi nu va spune nimanui.

Scorpion

Scorpionul este un semn extrem de superstitios. Crede cu tarie in energie si in lumea spiritelor. De asemenea, crede in puterea mintii pentru lucrurilor care se intampla sau se pot intampla. Stie sa se miste foarte bine in lumea ezoterismului, deoarece a cercetat foarte mult pe aceasta tema. Pe baza cunostintelor sale evita compania rea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului