Astrologie

#stil #astrologie #horoscop #horoscop 2013 #stilul zodiei

Adapteaza-ti tinuta la tendintele sezonului in functie de zodie!

Poate fi influentat stilul vestimentar al unei persoane de semnul zodiacal sub care s-a nascut? Exista culori, materiale si stiluri vestimentare care avantajeaza anumite persoane mai mult decat pe altele? Afla raspunsurile mai jos!

Berbec. In acest sezon, rosu este culoarea vedeta pentru Berbeci. Zambeste inocent si poarta haine indraznete si electrice, care sa te scoata din multime. Creeaza o tinuta unica si nu uita sa adaugi si un strop de rosu. In plus, Berbecii trebuie sa isi puna in valoare capul si fata. Asadar, da frau liber pletelor si poarta cercei cu personalitate.

Taur. Mai putin inseamna mai mult pentru practicii Tauri, care prefera tinutele clasice. Pentru acest sezon, Taurii trebuie sa aleaga culori simple si combinatii indraznete de alb si negru. Verdele este insa culoarea lor norocoasa, pe care o pot folosi in nunumarate combinatii. De asemenea, la mare cautare sunt culorile tari, amplificate de detaliile fine.

Gemeni. Stilul vestimentar al Gemenilor este unic si greu de copiat. Gemenii se pricep de minune sa combine extremele si sa creeze tinute originale, pline farmec. In acest sezon, stilul casual si confortabil este pe placul Gemenilor, care trebuie insa sa fie atenti la sumele pe care le cheltuiesc pe haine. Deoarece se plictisesc repede, este indicat sa se abtina de la investitiile majore pe plan vestimentar.

Rac. Alegerea hainelor de zi cu zi se dovedeste a fi o sarcina dificila pentru schimbatorul Rac. Pana la pranz va detesta tinuta aleasa de dimineata. Insa vestimentatia in straturi ii poate avantaja chiar si pe cei mai pretentiosi Raci. Totusi, inainte de toate, Racii trebuie sa se simta confortabil in pielea lor si sa nu se foloseasca de haine ca o forma de protectie. In acest sezon, Racii se vor simti cel mai bine in haine din matase, in culori sidefate.

Leu. Modelele indraznete si culorile stralucitoare reprezinta emblema Leilor in acest sezon. In plus, pentru acest sezon, Leii trebuie sa renunte la stilul lor salbatic si sa adopte un aspect mai dulce. Tinutele tip uniforma vor fi pe placul Leilor, iar petele de culoare vor crea tinute originale. In plus, Leii trebuie sa isi puna in evidenta zona pieptului si a spatelui, cu ajutorul paltoanelor si jachetelor originale si colierelor luxoase, in culoarea aurului.

Fecioara. Fecioarele iubesc lucrurile simple si pure. Puloverele din lana si fibre naturale, tonurile pamantii si rochiile simple reprezinta arsenalul de atac al Fecioarelor. In acest sezon, tinutele vintage vor reda Fecioarelor stralucirea.

Balanta. Pentru Balante, shoppingul reprezinta o forma de arta si o modalitate de a crea tinute elegante si stralucitoare. Rochiile si bijuteriile luxoase nu lipsesc din garderoba Balantelor care vor straluci in acest sezon. In plus, obiectele de vestimentatie din satin, in culori pastelate, sunt vedetele garderobei Balantelor.

Scorpion. Scorpionii prefera in acest sezon hainele simple, cu mici detalii sexy. Pentru a iesi cu adevarat din multime, culoarea sezonului pentru Scorpioni este negrul, iar materialul in care vor straluci este pielea.

Sagetator. Aventurosii Sagetatorii sunt calatorii zodiacului. Nativii acestei zodii trebuie sa aleaga tinute versatile si confortabile, care le ofera spatiu de miscare. Jeansii nu trebuie sa lipseasca din garderoba, insa trebuie sa ii asorteze cu obiecte de vestimentatie originale. Fustele scurte, cizmele inalte si cardiganurile calduroase sunt alte obiecte de vestimentatie ideale pentru Sagetatori.

Capricorn. Capricornii sunt firi practice si visatoare in acelasi timp. Prefera tinutele elegante, care insa le ofera spatiu de miscare. Tinutele lor sunt simple, insa detaliile fac diferenta. O brosa bine plasata, o pereche de cercei originali sau un cordon elegant sunt detalii care fac ca tinutele Capricornilor sa iasa in evidenta. Pentru un efect maxim, in acest sezon trebuie sa mizeze pe haine si accesorii negre si verzi.

Varsator. Varsatorii sunt firi conservatoare, care prefera hainele confortabile, care le ofera siguranta. Insa in acest sezon vor deveni mult mai indrazneti si vor aduce un suflu nou in garderoba lor. Fustele scurte, bijuteriile neobisnuite sau obiectele de vestimentatie cu tenta futurista se regasesc printre tendintele acestui sezon.

Pesti. Pestii sunt artistii zodiacului, astfel ca prefera tinutele dramatice si stralucitoare. In acest sezon, Pestii vor pune accentul pe obiectele de incaltaminte originale, care ii vor scoate din multime.

Sursa foto: Realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top