Astrologie

#horoscop #zodii #adolescenta zodii #adolescent zodii #horoscop adolescent

Adolescentul in functie de zodie

Adolescentul Leu este un tanar popular in cercurile in care se invarte, in timp ce Racul prefera sa treaca mai mult neobservat si sta acasa.

Iata cum sunt adolescentii, in functie de zodia lor:

Adolescentul Berbec

Adolescentul Berbec se face remarcat intr-o multime. Tinerii Berbeci vorbesc tare, gesticuleaza si se exprima energic. Un adolescent Berbec cu greu se conformeaza regulilor care ii sunt impuse, indiferent ca este vorba despre scoala, casa sau societate. Energici si nonconformisti, adolescentii Berbec reusesc sa-i motiveze pe ceilalti.

Adolescentul Taur

Adolescentul Taur face lucrurile in felul lui si anume, molcom. In timp ce prietenii lui sunt grabiti, energici si nervosi, adolescentul Taur nu se lasa tulburat de lucrurile minore. Nativul isi petrece mult timp acasa. Exista perioade in care Taurii sunt foarte lenesi, urmate de perioade in care acestia muncesc foarte mult.

Adolescentul Gemeni

Adolescentul Gemeni are o multime de preocupari. Acesta se inscrie in numeroase cercuri, programe sau asociatii unde cunoaste mereu oameni noi si unde are ocazia sa vorbeasca. Pana la finalul anului, insa, foarte putine proiecte incepute vor fi si finalizate, deoarece adolescentul Gemeni se plictiseste rapid.

Adolescentul Rac

Spre deosebire de colegi si prieteni, Racul este foarte atasat de parinti in adolescenta. Racul are un al saselea simt care il ajuta sa-si dea seama ce se petrece in jurul lui cand nimeni nu spune nimic. Extrem de sensibil, Racul poate suferi mult in adolescenta daca exista probleme grave in familie.

Adolescentul Leu

In adolescenta, Leul vrea sa epateze si sa traiasca viata la maxim. De cele mai multe ori, tanarul adolescent Leu este gasit la petreceri, unde rade si se distreaza. In restul timpului, Leul vaneaza competitii scolare sau de alta natura unde isi doreste sa ajunga pe prima pozitie. In general, adolescentul Leu este popular in randul colegilor.

Adolescentul Fecioara

In adolescenta, Fecioara se inchide in ea, preferand sa traiasca intr-un univers propriu. In aceasta perioada, Fecioara incepe sa-si descopere talentele si sa le exploreze. Pentru unele Fecioare, poate fi talentul la scris, pentru altele desenul sau limbile straine. Adolescentul Fecioara are putini prieteni.

Adolescentul Balanta

Adolescentul Balanta este foarte sociabil si isi face prieteni cu usurinta. De asemenea, in adolescenta Balanta se indragosteste usor. Romantismul joaca un rol foarte important in viata unui tanar Balanta care viseaza cu ochii deschisi. Tinerii Balanta sunt plini de idei si multe dintre ele au legatura cu dragostea.

Adolescentul Scorpion

Adolescentul Scorpion isi este autosuficient. Patrunzator si inteligent, tanarul Scorpion se face temut in cercul de prieteni. Spre deosebire de acestia, adolescentul Scorpion este serios si preocupat de lucruri privite ca cel putin bizare: carti si filme despre monstri si lumea de dincolo.

Adolescentul Sagetator

Sagetatorul este trece mai usor prin perioada adolescentei deoarece nu are obiceiul sa despice firul in patru. Sociabil si cu pofta de viata, Sagetatorul traieste clipa, profitand de oportunitati. In adolescenta, nativul acumuleaza experienta de viata: primele iubiri, primele infrangeri etc.

Adolescentul Capricorn

Adolescentul Capricorn este perfect constient ca traverseaza o perioada dificila din viata si gaseste acest lucru ca fiind dezagreabil. Capricornul are probleme in a-si gasi in adolescenta un echilibru in viata deoarece exista tentatii peste tot. Adesea, adolescenta este singura perioada din viata in care un Capricorn isi face de cap.

Adolescentul Varsator

Varsatorul este un adolescent energic, preocupat de probleme umanitare si filozofice. Varsatorul are multi prieteni in adolescenta, insa felul lui de a fi prieten implica o mare nevoie de libertate. Nativul nu ii judeca pe amicii lui, dar nici nu ii lasa pe altii sa-l constranga in vreun fel.

Adolescentul Pesti

Adolescentul Pesti are mare nevoie de sprijinul familiei si al prietenilor pentru a se descurca in aceasta etapa a vietii. Tanarul este usor influentabil si tinde sa se planga de orice pentru a primi atentia celor din jur. Nu de putine ori se intampla ca acesta sa sufere deceptii sentimentale in adolescenta.

Foto: in.gov

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului