Astrologie

#astrologie #horoscop #zodii #stil zodii #piatra norocoasa #piatra norocoasa zodii

Afla care este piatra ta norocoasa

Fiecare zodie este asociata cu o , pe care o poate purta ca un talisman . Conform conceptelor astrologice, piatra emite energii pozitive, potrivite pentru nativul respectiv. Aceste energii au ecouri in structura interioara a individului si ii dau acestuia ceea ce are nevoie pentru a evolua intr-un mod armonios.

Exista mai multe pietre norocoase pentru fiecare individ in parte. Ti le prezentam pe cele mai importante dintre ele, in functie de zodie:


Berbec: Diamant

Diamantul in stare bruta nu este tocmai atragator. Slefuit, insa, este de nepretuit. Duritatea si frumusetea lui corespund cu duritatea Berbecului, care este prin excelenta un luptator, un lider si un invingator. Berbecul reuseste sa se impuna peste tot, avand aceeasi valoare ca cea a pietrei.

Taur: Smarald

Smaraldul este piatra prosperitatii si stabilitatii, doua elemente vitale pentru Taur. Imaginea nativului in sistemul celor 12 zodii este cea a rumegatorului integrat in natura, imagine care isi are corespondenta in stilul burghez preferat de Taur, interesat de un trai intr-un conac confortabil, cu gradina. Banii si siguranta sunt foarte importante pentru Tauri.

Gemeni: Topaz

Topazul este benefic nativilor Gemeni in mai multe arii existentiale. Gemenii sunt considerati copiii zodiacului. Topazul incetineste procesul de imbatranire si este o piatra potrivita pentru cei cu spirit mereu tanar. Aceasta piatra restabileste echilibrul si aduce optimism.

Rac: Perle

Perlele sunt sofisticate si feminine, potrivite pentru firile sensibile ale Racilor. Pietrele vin din acelasi mediu acvatic ca nativii Raci si ii ajuta pe acestia sa scape de tendinta lor naturala spre melancolie si sa se simta bine in propria lor piele.

Leu: Rubin

Rubinul este des intalnit in tinutele regilor, aceasta piatra fiind asociata cu ideea de regalitate. Cui i s-ar potrivi mai bine decat Leului, care este regele animalelor si cel mai priceput in a conduce, dintre toate zodiile? Acest nativ pasional adora sa iasa in evidenta.

Fecioara: Agata

Fecioara este o persoana saritoare, mereu dornica sa ajute. Convingatoare prin vorbe, Fecioara are nevoie uneori de incredere in propria ei persoana. Agata o ajuta sa se aprecieze mai mult, o echilibreaza si o face sa fie deschisa si binevoitoare.

Balanta: Safir

Balanta pune mare pret pe iubire, armonie, prietenie, comunicare. Safirul este piatra care favorizeaza compabilitatile in dragoste si prietenie si, in special, piatra care ii da Balantei echilibrul de care are atata nevoie.

Scorpion: Granata

Rosul inchis al granatei se potriveste firii pasionale si intunecate a Scorpionului. Nativul traieste emotii puternice, este atras de latura obscura a existentei si dovedeste un talent innascut in ceea ce priveste sexul. Granata il pozitioneaza intr-o directie pozitiva.

Sagetator:

Opalul este o piatra cu efecte terapeutice, capabila sa stabilizeze energiile amestecate ale Sagetatorului. Tot opalul este benefic Sagetatorului in afaceri si in dormitor. Protectia acestei pietre se va face simtita si in cazul calatoriilor, de care nativul este pasionat.

Capricorn : Onix

Onixul este o piatra eleganta, dura si severa, la fel ca nativul Capricorn. Aceasta piatra il ajuta sa-si urmareasca scopurile. Niciun alt nativ nu este mai priceput in a-si implini scopul fara sa se abata din drum , mai bine decat Capricornul. Cu onixul, Capricornul impune respect.

Varsator: Ametist

Varsatorii sunt fiinte active, zbuciumate, care obisnuiesc sa actioneze inainte sa gandeasca si care ajung in situatii extreme. Ametistul ii ajuta sa se tempereze si sa ia cele mai bune decizii pentru a trece cu bine peste hopuri. Cu un ametist, Varsatorii vor evolua spiritual.

Pesti: Acvamarin

Sensibilii Pesti, iubitori de mare, se vor simti bine cu o piatra de acvamarin langa ei. Aceasta ii ajuta sa evolueze spiritual, sa-si gaseasca echilibrul si sa-si exprime sentimentele intr-un mod constructiv, in special in relatiile de iubire si prietenie.

Foto: beadbodacious.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro