Astrologie

#astrologie #karma # lectie karmica #numerologie

Afla ce lectii de viata trebuie sa inveti, dupa karma ta

Numerologia se bazeaza pe intelegerea faptului ca fiecare intra in viata cu anumite calitati si defecte . Lectiile karmice reprezinta acele aspecte care constituie slabiciuni pentru persoana respectiva, slabiciuni carora trebuie sa le faca fata si cu care trebuie sa lupte sa le corecteze in aceasta viata. Fiecare persoana are una sau mai multe lectii karmice de invatat.

Fiecare litera a numelui de la nastere corespunde unui anumit numar. Astfel, unele numere se repeta in cadrul numelui, in timp ce altele lipsesc. Lectiile karmice sunt indicate atunci cand unul sau mai multe numere, de la 1 la 9, lipsesc din numele tau de pe certificatul de nastere.

Cum iti gasesti lectia karmica

Scrie numele tau pe o foaie de hartie, asa cum apare el pe certificatul de nastere. Consulta tabelul de mai jos si vezi care sunt cifrele care apar in numele tau, corespunzatoare literelor si care sunt cifrele care nu apar deloc. Acestea din urma indica lipsurile tale, lectiile de viata pe care trebuie sa ti le insusesti.

A, J, S - 1
B, K, T - 2
C, L, U - 3
D, M, V - 4
E, N, W - 5
F, O, X - 6
G, P, Y - 7
H, Q, Z - 8
I, R - 9

Exemplu:

Monica Popa - cifrele corespunzatoare sunt: 4, 6, 5, 9, 3, 1, 7, 6, 7, 1. Cifrele lipsa sunt 2 si 8. Prin urmare, ar trebui ca in aceasta viata sa fie indreptate greselile din existentele anterioare mentionate la lectia karmica 2 si lectia karmica 8.

Lectia 1

Trebuie sa ai mai multa incredere in tine si sa iti iei viata in propriile maini. Fii mai hotarat si mai cu initiativa. Nu-ti fie niciodata teama sa-ti ceri drepturile. Vei fi obligat sa iei decizii proprii si sa-ti asumi responsabilitati. Este momentul sa fii independent, daca nu vrei sa suferi.

Lectia 2

Trebuie sa inveti sa fii mai diplomat, sa accepti lucrul in echipa , sa dai dovada de rabdare, atentie si abnegatie. Munceste alaturi de ceilalti fara sa astepti laurii. Fii mai sensibil in ceea ce priveste sentimentele celor din jur. Daca nu dai dovada de tact si nu esti atent la detalii, te vei confrunta cu esecuri.

Lectia 3

Esti cel mai mare critic al tau, insa acest lucru este mai mult un defect decat o calitate. Nu reusesti niciodata sa fii multumit de ceea ce ai realizat, privesti viata prin lentile cenusii, iar cei din jur te vad cam posac. Invata sa razi si sa te bucuri de viata, sa comunici si sa-ti pui imaginatia la contributie.

Lectia 4

Nu stii ce sa faci cu viata ta si in ce directie sa o apuci. Ai probleme in a te concentra o perioada mai lunga de timp asupra aceleiasi activitati si tinzi sa renunti rapid. Va trebui sa abordezi lucrurile intr-un mod strategic. Cel mai greu iti este sa gasesti meseria potrivita. Fii dispus sa faci efort si persevereaza in directia aleasa.

Lectia 5

Iti este frica de necunoscut, de aceea iti refuzi sansa de a trai noi experiente, care te-ar ajuta enorm sa te dezvolti. Fii mai sociabil si mai deschis in fata provocarilor vietii, adapteaza-te la schimbari si renunta sa mai fii atat de rigid. Este bine sa calatoresti, sa discuti, sa incerci lucruri noi.

Lectia 6

Problema ta cea mai mare se refera la daruirea de sine, in special in relatiile de prietenie si de iubire. Tinzi sa asezi un paravan intre tine si ceilalti, proiectand o imagine de falsa afectiune, ceea ce-ti distruge toate relatiile. Fii sincer si deschis, arata-ti afectiunea, fii responsabil. Numai asa te vei bucura de relatii solide.

Lectia 7

Nu vezi adevarata valoare a lucrurilor, avand o viziune mai degraba superficiala. Nu-ti cunosti cu adevarat nici propriile calitati, care, astfel, raman ascunse in loc sa fie dezvoltate. Foloseste-ti aptitudinile si talentele intr-un domeniu anume si persevereaza, pentru a-ti oferi ocazia sa te dezvolti. Fa un efort si priveste dincolo de aparente.

Lectia 8

Te confrunti mereu cu probleme financiare din cauza ca nu stii cum sa-ti gestionezi banii. Chiar si atunci cand castigi bine, ii risipesti in scurt timp. Vei traversa perioade in care trebuie sa-ti numeri si ultimul banut. Trebuie sa-ti cunosti limitele si sa renunti la atitudinea trufasa in fata superiorilor, chiar daca nu-ti place sa ti se spuna ce sa faci.

Lectia 9

Dai dovada de intoleranta si lipsa de intelegere. Iti repugna orice proiect in folosul comunitatii sau al omenirii, din cauza unui egocentrism care se manifesta mereu. Va trebui sa inveti sa fii mai tolerant si sa dai dovada de compasiune. Ba mai mult, este nevoie sa-ti sacrifici propriile interese in favoarea unui scop general mai important.

foto : tango-beat.blogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro