Astrologie

#boli #astrologie #horoscop #zodii #stilul zodiei #boli zodii

Afla cum reactioneaza zodiile cand se imbolnavesc

In timp ce Taurii si Capricornii fac tot posibilul sa se insanatoseasca repede, Berbecii si Leii sunt bolnavi dificili, care solicita atentie, sunt greu de convins sa faca un lucru si au asteptari mari de la cei din jurul lor.

Afla cum reactioneaza zodiile cand se imbolnavesc:

Berbec

Cand un Berbec se imbolnaveste, stie toata familia. Berbecul are nevoie de atentie mai mult decat de ingrijiri. Cu toate acestea, nativul nu respecta intocmai indicatiile medicului, deoarece isi pierde rabdarea repede, iar toate listele cu ore si medicamente i se par plictisitoare.

Taur

Taurul nu arata ca este bolnav, preferand sa duca boala pe picioare. Cand ramane acasa, in pat, Taurului ii este foarte rau. In caz contrar, nativul zodiei face tot posibilul sa lupte cu boala. In acelasi timp, nativul Taur isi vede in continuare de programul zilnic. Taurul urmeaza tratamentul prescris foarte constiincios.

Gemeni

Cand se imbolnaveste nativul Gemeni, acesta se simte incorsetat, in primul rand deoarece nu mai poate desfasura numeroasele sale activitati. Gemenilor nu le place sa stea in pat si sa fie izolati de restul lumii. Pentru a urma un tratament in intregime, Gemenii au nevoie de cineva care sa-i supravegheze constant.

Rac

Racul se teme de boli si, atunci cand se imbolnaveste, adesea isi imagineaza ca este ceva mai grav decat in realitate. Racul lupta cu boala pentru a se face bine nu doar de dragul lui, dar mai ales pentru familie si cei dragi. Nativii zodiei au nevoie de cineva care sa-i sustina moral, pentru a evita depresiile.

Leu

Leul refuza sa accepte ca este bolnav pentru ca orgoliul sau nu-i permite o asemenea postura ingrata. Cand, insa, nu are de ales, Leul se implica in toate procedurile, de la analize la tratament, dandu-si cu parerea. Leul este exigent cu doctorii sai si nu se multumeste cu orice raspuns.

Fecioara

Una dintre temerile Fecioarei o reprezinta bolile. Fecioara nu suporta sa fie bolnava si se consuma mult din cauza starii de sanatate precare. Gandirea ei lucida, insa, o ajuta sa ia cele mai bune decizii atunci cand trebuie sa faca analize, sa primeasca un diagnostic si un tratament.

Balanta

Balanta face fata cu greu unei probleme de sanatate. Nativii Balanta au nevoie de sustinerea prietenilor si familiei deoarece au tendinta sa se deprime si sa se considere pedepsiti atunci cand sunt bolnavi. Afectiunea celor dragi, insa, este cel mai bun medicament pentru Balante.

Scorpion

Scorpionul se imbolnaveste rar si nu-si pierde increderea si optimismul cand este afectat de boala. Scorpionul face tot posibilul pentru a gasi cel mai bun si mai rapid tratament deoarece nu este genul care sa accepte prea mult timp sa zaca in pat. Scorpionul trebuie convins cu argumente logice de ce sa ia un anumit medicament si nu altul.

Sagetator

Sagetatorilor nu le place sa fie bolnavi deoarece numai in astfel de perioade isi petrec cel mai mult timp acasa. Iar acasa, pentru Sagetator, nu inseamna ceva bun. Nativii zodiei au nevoie sa iasa, sa calatoreasca, sa socializeze, sa seduca si sa traiasca viata la maxim.

Capricorn

Capricornii au grija sa urmeze un tratament naturist sau unul usor, cu cat mai putine reactii adverse. Nativii sunt unii dintre cei mai calmi si mai responsabili pacienti. Cand au un medic bun, cu care se inteleg, Capricornii se simt increzatori si depun toate eforturile necesare sa se faca bine.

Varsator

Cand se imbolnaveste, Varsatorul considera ca este cel mai nefericit om de pe pamant. Adesea, nativii dramatizeaza deoarece nu au o privire realista asupra starii lor de sanatate. In schimb, nativii sunt pacienti ascultatori, carora nici nu le trece prin cap sa ignore indicatiile medicului.

Pesti

Pestii sunt firi bolnavicioase, vulnerabile, care trebuie sa invete sa-si protejeze mai bine sanatatea. Pestii sunt genul care se plange oricui pentru ca pur si simplu simt nevoia sa-si impartaseasca suferintele si sa simta empatia celor din jur. Familia si prietenii apropiati le pot face mult bine unor bolnavi in zodia Pesti.

Sursa foto: busymommymedia.com

Autor: Corina Petrescu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro