Astrologie

#rochii #magazin online #zodii #rochie de mireasa #alice design

Alice Design, magazinul tau online pentru rochia de mireasa la care ai visat

Alice Design Boutique vine pe piata cu un concept nou si unic pentru tinutele vestimentare de nunta. Descopera rochiile Alice Design de cea mai buna calitate, la preturi accesibile, pentru o nunta asa cum ai visat.

 

Produsele Alice Design Boutique


Iti cauti inca rochia de mireasa? Alege produsele Alice Design pentru o nunta cu stil, la un pret accesibil. Gasesti accesorii pentru nunta, tinute pentru domnisoarele de onoare, rochii de seara, tinute pentru nasa, precum si o gama diversificata de rochii de mireasa.

Alegeti modelul care te pune in valoare. Rochiile de mireasa Empire sunt sofisticate si au un aer regal, gratie taliei ridicate si ca fustei fluide care cade drept. Rochia Empire este recomandata persoanelor fara forme voluptoase, cu sanii mici si umerii lati sau persoanelor usor inalte. De asemenea, stilul Empire, asemanator cu baby doll , este recomandat pentru miresele insarcinate.

Rochia de mireasa de tip sirena iti pune in valoare tinuta si realizeaza un look senzual, plin de farmec. Sofisticata si eleganta, croiala iti subliniaza talia.

Daca ai visat dintotdeauna sa fii ca o Cenusareasa atunci cand vei fi mireasa, atunci rochia de bal este alegerea cea mai potrivita. Corsetul bine definit, brodat sau acoperit cu dantela, fustele largi, cu jupoane si crinolina, realizeaza un look romantic si spectaculos. Acest tip de rochie este recomandat persoanelor inalte si subtirele

Daca vrei sa atragi atentia asupra umerilor si bustului, opteaza pentru o rochie de mireasa de tip A. Acest tip de model este ideal pentru persoanele mignone.

 

Profita de promotiile Alice Design


Pana pe 25 octombrie Alice Design are o oferta promotionala, cu reduceri de 15% la toate produsele care sunt achizitionate din showroom. Viziteaza salonul din Bucuresti si gasesti-ti rochia visurilor tale din colectia 2011, la preturi imbatabile! Magazinul iti pune la dispozitie mai multe modele, dintr-o gama variata, cu rochii tip bal, sirena, a-line, empire. Materialele sunt alese special pentru rochiile de mireasa: saten, tafta , chifon, tull, dantela si broderie sau margele aplicate manual.

Accesorizeaza rochia dorita cu voaluri, crinoline, manusi sau pantofi la preturi promotionale .

Foto: rochiidemireasa.biz

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare