Astrologie

#dorinte #anul nou

Anul Nou: Cum sa-ti indeplinesti dorintele cu adevarat. Cinci lucruri de care sa tii cont

 

Aceasta perioada a anului in care stabilim dorintele pentru Anul Nou este un subiect foarte popular. Cu totii ne dorim un 2020 plin de magie si abundenta.

Oricare ar fi obiectivele sau visele tale pentru anul viitor, daca tii cont de aceste cinci puncte, te pot ajuta sa-ti atingi scopurile. Nu lasa dorintele sa fie doar o promisiune care se pierde dusa de vant.

Cele cinci puncte care te vot ajuta sa-ti indeplinesti dorintele

Convingere

Scopul tau ar trebui sa fie ceva ce crezi ca este cel mai potrivit pentru tine. Lupta-te pentru visele tale, nu pentru ale altora. Daca nu esti convins ca acesta este obiectivul potrivit pentru tine, atunci este probabil ca indoiala sa-ti anuleze capacitatea de a-l atinge.

Capacitate

Asigura-te ca ai capacitatea de a atinge obiectivul intr-un timp rezonabil. Uneori ne stabilim obiective ireale, cum ar fi pierderea in greutate in cateva saptamani sau renuntarea brusca la fumat.

Curaj

Alegerea unui nou drum, indiferent daca din motive personale sau profesionale, poate fi plin de incertitudine si angoasa. Este nevoie de mult curaj pentru a trece peste o noua provocare care te scoate din zona ta de confort.

Claritate

Trebuie sa fii clar cu privire la obiectivul tau. Uneori, dorintele nu funcționeaza, deoarece sunt vagi sau prea ambitioase. Incearca sa iti definesti bine obiectivul, pentru ca acest lucru te va ajuta sa te concentrezi asupra lui.

Conexiune

Gaseste-ti parteneri de calatorie, oameni care au vise asemanatoare cu ale tale, cu care sa poti impartasi experienta acumulata si pentru a va sustine reciproc.


 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului