Astrologie

#karma #casatorie #astrolog

Astrologia karmica si casatoria

Cris0578, 20/05/1978, ora 0:58, Bucuresti, Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Cristina, mai intai mi-a cazut privirea pe casa karmica 12 din tema ta natala, unde se afla Iunona, ceea ce semnifica faptul ca afacerile neterminate cu trecutul tau karmic se refera in special la casatorie si la orice contract legal incheiat.

De asemenea, sotul tau din aceasta viata este o entitate alaturi de care te-ai mai reincarnat si in trecut si ati avut vieti armonioase impreuna, dar si vieti in care el ti-a fost dusman ascuns, fatarnic. Saturn in casa casatoriei poate sa indice o anumita reticenta in a te implica relational, ca si probleme de adaptare in casnicie. Ori, daca iau in calcul astrologia clasica, poate insemna vaduvie sau casatorie cu un barbat vaduv sau divortat.

Luna neagra in casa copiilor semnifica avorturi sau anunta o posibila boala genitala. Sensul vietii catre Balanta, casa casatoriei, accentueaza faptul ca relatiile sentimentale si casnicia sunt foarte importante in viata ta, ca reprezinta unul din scopurile majore ale acestei vieti, si ca in acest context trebuie sa depasesti trecutul tau karmic care indica vieti de razboinic sau cuceritor si incarnari marcate de agresivitate.

Alis, 4 mai 1968 in Ploiesti, in jurul orei 16.30: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata!

Astrolog Amphora: Cu Venus in casa casatoriei aflata in trigon cu Jupiter ar trebui sa ai parte de armonie, echilibru si bunastare in casa si in general in orice relatie care implica afectiune si/sau colaborare. Dar acestea vor veni dupa depasirea unor lectii saturniene, pentru ca tot in acest sector se afla Saturn, conjunct cu nodul lunar sud al axei destinului. Aceasta denota ca ai avut si ai in viata multe sanse de relationare, pentru ca ai de depasit, mai ales in cuplu, o lectie care priveste individualismul care trebuie plus pe plan secund fata de mai binele partenerului.

Poti fi nehotarata si lipsita de independenta intr-o relatie. Iar datorita unor vieti trecute in care ai experimentat singuratatea si abandonul, acum exista tendinta de a simti disconfort in cuplu si de a trece prin dificultati, pentru ca in subconstient inca iti este teama sa nu fii ranita, sa nu suferi de singuratate. Dar tocmai aceasta te poate aduce exact in pragul izolarii, ca sa te ajute sa intelegi ca orice situatie are si partile ei bune.

De obicei, acest marcaj semnifica o casnicie cu mare incarcatura karmica, tendinta de a lua relatiile sentimentale prea in serios, atractie catre partener mai in varsta sau casatorie in a doua jumatate a vietii, posibilitatea de a te casatori cu cineva divortat. Urmatorii doi ani te vor aduce in fata unor lectii de viata in cuplu care te vor face sa-ti schimbi atitudinea fata de cei dragi sau vor reprezenta un test pentru toate relatiile tale afective.

F.78, 12.12.1978, ora 06.10 oras Corabia, feminin: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Draga F. presupun ca anul nasterii tale este 1978, dupa pseudonimul tau, ca ai uitat sa scrii ultima cifra a anului nasterii. Sensul vietii in Fecioara, casa carierei indica vieti anterioare in care ai trait numeroase experiente dramatice, grele, poate chiar unele infirmitati sau detentii pentru convingeri religioase. Dar toate avand in suflet credinta puternica ce te ajuta sa mergi mai departe, chiar daca totul era o iluzie.

Ai contat permanent pe sprijinul familiei in rezolvarea problemelor proprii, asteptand sa scapi de responsabilitati. Ai trait fara pretentii, ramanand imatura in plan emotional. Erai prea fragila in plan emotional. Trebuie sa inveti sa tii cont de interesele proprii, ferindu-te de neplaceri, dar ai in continuare aceeasi tendinta de a te arata prea increzatoare si binevoitoare, lasand sa se profite de tine.

Invata sa renunti la acele relatii care ti se par dezamagitoare. Familia joaca un rol hotarator in viata actuala, chiar si la maturitate rupandu-te greu de trecut  Ai nevoie de a-ti asuma imaginea de ghid sau de parinte pentru altii, deci e nevoie sa ocupi functii importante.

Si o parte a karmei se va rezolva in raport cu cariera si pozitia ta sociala, desi uneori casnicia si indatoririle fata de familie te vor trage inapoi de la scopul tau. In plan relational vei experimenta unele deceptii si vei avea senzatia ca-ti platesti niste greseli nestiute (perceptie corecta, Venus este plasata si intr-un semn karmic, Scorpionul, si intr-o casa karmica, a 12-a, chiar casa karmei.

Pana cand, in a doua parte a vietii, iti vei fi invatat lectiile si vei avea parte de stabilitate si de satisfactii in iubire. Chiar daca nu alaturi de ceea ce crezi tu acum ca este idealul tau de partener, chiar daca va fi un barbat care nu va fi atat de bine situat material pe cat il doresti.

 


 

 



Sursa foto : karmafarm.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului