Astrologie

#dragoste #iubire #comportament #barbat fecioara

Barbatul Fecioara: cum se comporta cand e indragostit

Pentru ca anul astrologic a ajuns in zodia Fecioara, profilul romantic al barbatului nascut in aceasta zodie merita sa fie adus in prim plan. Afla cum se comporta un barbat Fecioara cand este indragostit, care sunt asteptarile lui de la iubire si cum il poti face sa fie al tau pentru toata viata!

Barbatul Fecioara este un intelectual desavarsit, o persoana blanda, cu un simt al umorului delicat. La fel ca celelalte semne de pamant, acest nativ este foarte pragmatic si realist in toate aspectele vietii sale. Un perfectionist inclinat spre detalii nu poate fi decat foarte pretentios in dragoste, observand fiecare defect si taxandu-l pe masura. Cand este indragostit, barbatul Fecioara cauta in permanenta perfectiunea in partenera lui.


Barbatul Fecioara in relatia de cuplu

Inainte sa se angajeze intr-o relatie de cuplu, barbatul Fecioara isi stabileste standarde foarte inalte si isi lasa un ragaz prelungit sa faca o alegere corecta, bazata pe detalii si fapte concrete. Barbatul Fecioara este un iubit precaut si rabdator, nu cauta romantism si pasiune, ci mai degraba promisiunea ca in relatia de cuplu in care se afla, poate sa evolueze pe toate planurile si sa se bucure de stabilitate.

Barbatul Fecioara are nevoie sa stie ca beneficiaza intotdeauna de un umar pe care sa planga si cauta sa fie stimulat intelectual de partenera sa. Inteligenta femeii ideale este cea mai importanta pentru acest nativ, de aceea nu se va indragosti niciodata de cineva inferior intelectual lui - iar daca o face, risca sa isi piarda atasamentul in timp, dupa ce euforia pasiunii de la inceput trece.

Cand este indragostit, barbatul Fecioara isi arata cele mai nobile calitati de care poate da dovada, precum loialitatea, rabdarea si flexibilitatea. Odata ce un astfel de nativ decide sa se implice intr-o relatie intima, va oferi partenerei toata atentia lui si dedicarea.

De asemenea, un astfel de nativ care iubeste adora sa faca mici surprize persoanei pe care o iubeste. Este posibil sa devina prea critic, intrucat vrea o relatie perfecta cu o persoana perfecta, insa invata treptat sa fie mai flexibil si sa tolereze defectele partenerei.

De vreme ce este o fire introvertita, barbatul Fecioara are nevoie de o partenera care sa il ajute sa isi exteriorizeze sentimentele. Cand un nativ al acestei zodii se implica intr-o relatie stabila, are grija ca aceasta sa fie calda si tandra, inconjurata de energii pozitive.

Din punct de erotic, exista 3 tipuri de barbati Fecioara:

  • puritanul: la inceput, inhibitiile il impiedica sa se dezlantuie si risca de multe ori sa ramana celibatar;
  • relaxatul: are mici retineri si prejudecati, dar le depaseste repede si invata sa imbine utilul cu placutul in sexul de care se bucura in relatie;
  • dezlantuitul: are un libidou crescut si alege sa duca o viata libera, haotica, in care isi satisface placerile oriunde si cu oricine;


Barbatul Fecioara si compatibilitatea lui amoroasa cu alte zodii

Barbatul Fecioara se bucura de o compatibilitate deplina cu alte semne de pamant, Capricornul si Taurul, intrucat acestea stiu sa ii inteleaga nevoia de stabilitate. Acestia isi admira reciproc mintea stralucita, intuitia, creativitatea si spiritul practic.

Un nativ Fecioara si un Taur au viziuni asemanatoare despre ceea ce isi doresc de la o relatie de cuplu si pot realiza lucruri marete impreuna, in general de natura materiala.

Barbatul Fecioara se mai poate intelege perfect cu semnele de apa: Pestii, Racii si Scorpionii. In relatia cu un Peste, exista echilibrul compensatiei, in care unul din parteneri are calitatile care lipsesc celuilalt.

In relatia cu un Rac, barbatul Fecioara se va simti excelent, intrucat amandoi sunt ambitiosi si au o mentalitate orientata spre scopuri. Fecioarele iubesc daruirea si dedicarea Racului, pe cand acesta adora inteligenta si pragmatismul pe care Fecioara le aduce in relatie.

Un barbat Fecioara si o nativa in Scorpion se pot intelege pe plan sentimental, intrucat au o gandire adanca si isi inteleg reciproc nevoile.

Sursa foto: becomegorgeous.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro