Astrologie

#bijuterii #zodii #zodie #cadouri craciun #stilul zodiei #magazinbijuterii.ro

Bijuterii unice pe care sa le daruiesti de Craciun, in functie de zodia celor dragi

ADVERTORIAL

Sarbatorile de iarna inseamna multa bucurie in familie, dar si o goana nebuna dupa cadouri cu adevarat speciale. Anul acesta, fa o schimbare pe lista lui Mos Craciun si daruieste celor dragi bijuterii unice, care sa functioneze ca reale talismane pentru purtatori. Pune sub brad cadouri benefice si originale, in functie de zodia destinatarilor.

Daca nu ai gasit inca acele daruri care sa iti cucereasca apropiatii de Craciun, magazinbijuterii.ro te va surprinde cu o gama de bijuterii lucrate manual in Israel, colectii bazate pe frumusetea clasica imbinata cu cea moderna, inspirate din vremuri biblice si realizate de artizani veniti din toate colturile lumii.

Bijuteriile care sunt disponibile doar pe magazinbijuterii.ro sunt realizate prin procedeul goldfilled, prin care aurul este laminat peste argint, deci nu se sterge niciodata. Pietrele bijuteriilor sunt naturale, inclusiv opalul, o raritate in tara noastra.


Berbec

Un nativ in Berbec poate fi protejat de bijuterii cu pietre naturale purtate la mana stanga sau la gat, preferabil cu insertii de aventurin.

Daruieste unui Berbec perechea de cercei din argint cu aventurin, o piatra de un verde cuceritor, care stimuleaza creativitatea si spiritul de conducator. Pret: 62 RON


Taur

Pentru Taur, coralul rosu este o reala binecuvantare. Piatra roz are efect linistitor si aduce multa stabilitate in viata purtatorului. Surprinde un Taur cu ceasul din argint cu insertie de coral, disponibil doar pe magazinbijuterii.ro la pretul de 546 RON.


Gemeni

Pentru Gemeni, acvamarinul este un protector puternic, ce aduce curaj in viata nativilor si trezire spirituala. Ofera unui nativ in Gemeni inelul cu acvamarin oferit de magazinbijuterii.ro, la pretul de 124 RON.


Rac

Nativii in Rac sunt influentati benefic de "piatra regina" folosita ca podoaba din timpuri stravechi, opalul. Aceasta piatra rara in Romania poate fi gasita pe magazinbijuterii.ro in colierul cu motive florale, creat de un mester evreu si disponibil in aceasta perioada la pret redus cu 60%: 48 RON.


Leu

Un real talisman pentru un Leu este o bijuterie cu granat, piatra naturala care ofera putere de viata, energie, curaj si vointa. Intra pe magazinbijuterii.ro si vei gasi ceasuri si cercei din argint, incastrate cu granat, intr-o diversitate de modele pentru toate gusturile.


Fecioara

Nativii in Fecioara culeg beneficii energetice majore daca poarta bijuterii cu ametist, piatra vindecatoare chiar si pentru afectiunile grave, dar benefice si pentru evolutia spirituala si gandirea limpede. Ofera unei Fecioare o bratara cu ametist si se va indragosti de talismanul sau mov, cu puteri magice.


Balanta

Pentru nativii in Balanta, magazinbijuterii.ro iti recomanda bijuterii cu Piatra Lunii (medalioane si inele). Aceasta piatra fermecatoare restabileste echilibrul vital al Balantelor si armonia in viata acestora.


Scorpion

Daruieste unui Scorpion o bijuterie cu turcoaz, piatra pusa frumos in valoare prin bijuteriile pretioase din colectia shop-ului magazinbijuterii.ro. Turcoazul dezvolta constiinta superioara a Scorpionilor, capacitatea lor de exprimare si ii apara contra magiei negre.


Sagetator

Un real purificator mental si spiritual pentru Sagetatori, piatra Lapis Lazulli da o forta interioara minunata nativilor acestei zodii. Brosa cu Lapis disponibila pe magazinbijuterii.ro este un cadou ideal pentru Sagetatori.


Capricorn

O bijuterie speciala cu cuart fumuriu ajuta Capricornii sa gaseasca puterea de a-si realiza scopurile, mai ales daca acesti nativi au tendinte depresive sau nu au incredere in fortele proprii. Gasesti in colectia magazinbijuterii.ro bratari, coliere, cercei si inele unicat, cu fermecatorul cuart fumuriu.


Varsator

Nativii in Varsator au nevoie de influenta benefica a chihlimbarului, piatra care absoarbe energia negativa, inlatura frica si transmite echilibru sufletesc. Daruieste unui Varsator un inel sau un cu chihlimbar 100% natural, din magazinbijuterii.ro.


Pesti

Spirituali si intelectuali, Pestii isi folosesc abilitatile native la maximum cu ajutorul opalului, ametistului, coralului, acvamarinului sau turcoazului.

Magazinbijuterii.ro te va surprinde placut cu preturi accesibile, sfaturi utile de achizitionare a produselor si o gama diversificata de bijuterii inaccesibile in alte magazine din Romania. Gasesti in magazin ceasuri, cercei, coliere, inele si seturi din argint cu pietre naturale, verighete si inele de logodna, stiva de inele si bijuterii pentru copii, toate la o calitate ireprosabila.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro