Astrologie

#zodiac #zodii #bucatarie #horoscop zodii #stil zodii

Bucataria ideala, in functie de zodie

Bucataria ei este plina de vesela si argintaria bunicii? Prietena ta este in in mod sigur o nativa Rac, profund atasata de obiectele care sunt mostenire de familie. Zodia iti poate oferi mai multe detalii despre cum isi imagineaza nativii acest spatiu al casei, atat de important in orice familie:


Bucataria pentru Berbec

Berbecul stie unde este bucataria. Si cam aici se sfarsesc cunostintele lui despre ea. Bucataria nu-l atrage atat pentru gatit, cat pentru mancat si facut amor intr-un loc nou si incitant. Probabil ca masa din bucatarie ar avea multe de povestit despre stapanul ei pasional.

Bucataria pentru Taur

Lichiorurile cele mai fine, branzeturile cele mai rafinate, carti de bucate aduse de prin toate colturile lumii, cam asa arata bucataria unui Taur. Daca ii faci o vizita, va scoate mereu de undeva o multime de gustari si prajiturele delicioase. Nativul este gurmandul zodiacului, adora sa manance si are gusturi foarte bune in materie de gastronomie .

Bucataria pentru Gemeni

Gemenii sunt acele persoane care obisnuiesc sa foloseasca bucataria ca pe o zona de socializare. Te vor invita in spatiul lor simplu si confortabil, te vor trata cu ce au mai bun de oferit si vor sta de vorba cu tine ore in sir. Nativii nu obisnuiesc sa lucreze dupa reteta. Prefera, in schimb, sa admire unduirea unei creme colorate si sa cerceteze provenienta unui preparat strain.

Bucataria pentru Rac

Racul prefera bucatariile clasice sau rustice, pe care se vede amprenta timpului. Toata lumea se va simti ca acasa in bucataria lui primitoare. Nu-i lipseste nimic acestui spatiu, niciun accesoriu. Racul adora sa pregateasca lucruri delicioase pentru familie. Cele mai pretioase obiecte sunt probabil mosteniri de familie.

Bucataria pentru Leu

Leul este clientul ideal al magazinelor care vand mobila si accesorii de bucatarie. Nativul nu se uita la bani, dorind sa aiba cele mai noi modele si cele mai bune produse. Bucataria lui arata ca un muzeu luxos. Nu ii place, in schimb, sa gateasca si nici sa vada resturi de mancare sau sa stea in mirosuri. Probabil are o menajera.

Bucataria pentru Fecioara

Fecioara isi petrece un timp moderat in bucatarie. Nativa este constienta de ceea ce inseamna o alimentatie sanatoasa si aplica regulile in mod corespunzator. Bucataria ei este de obicei un spatiu foarte curat si ordonat, in care fiecare obiect are locul lui. Nativii zodiei prefera bucatariile simple.

Bucataria pentru Balanta

Balanta obisnuieste sa foloseasca bucataria pentru tot felul de activitati. Aici gateste, calca, sta la o sueta cu prietenii, face amor etc. Bucataria ei este primitoare, vesela, dinamica. Persoanele dragi sunt rasfatate cu tot ceea ce are Balanta mai bun sa le ofere. Nativii zodiei obisnuiesc sa manance mult.

Bucataria pentru Scorpion

Scorpionul este in general grabit si indiferent cu bucataria lui. Nu-si va petrece aici mai mult timp decat este necesar. Unele firi mai apatice ar putea chiar sa nu spele vasele saptamani in sir, aratand o indiferenta totala fata de mizerie si dezordine . Alti Scorpioni, dimpotriva, ar putea sa aiba reguli foarte stricte in ceea ce priveste igiena.

Bucataria pentru Sagetator

Sagetatorul este sedus de aroma unei mancari si nu-si refuza nicio placere culinara. Nu are insa rabdare sa gateasca, pentru ca este intotdeauna ocupat cu altele si nici nu sta prea mult pe acasa. Se descurca insa foarte bine in bucatarie atunci cand ramane de unul singur.

Bucataria pentru Capricorn

Capricornul investeste moderat intr-o bucatarie, cat sa-si asigure un spatiu util, placut si confortabil. Pentru persoanele dragi, va incerca din cand in cand retete noi. Nu refuza nici o partida de sex care incepe cu un afrodisiac , in acest spatiul al casei. Se pricepe sa faca tot felul de bunatati.

Bucataria pentru Varsator

Varsatorul gateste din placere numai arareori. Nu-i place sa fie presat, dar se amuza incercand din proprie initiativa diverse retete. Uneori arunca banii pe tot felul de accesorii pentru ca bucataria lor sa arate ca in reviste. Se plictisesc insa destul de repede.

Bucataria pentru Pesti

Pestii pot fi cei mai mari bucatari sau pot fi complet indiferenti fata de acest spatiu al casei. Nativii pragmatici se poate sa aiba un talent deosebit pentru arta culinara , in timp ce nativii mai visatori nici nu vor sa auda de gatit. In tot cazul, bucataria trebuie sa fie in imaginea lor un spatiu placut si util, care sa le ofere o masa bogata.


Foto: littlegreenblog.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top