Astrologie

#cadoul zodiei tale de sfantul valentin #cadou #zodie #valentine's day #sfantul valentin #berbec #taur #gemeni #rac #leu #fecioara #balanta #scorpion #sagetator #capricorn #varsator #pesti

Cadoul zodiei tale de Sfantul Valentin

De Valentine's Day, astrele te ajuta sa alegi cadoul potrivit pentru persoana iubita. Afla ce prefera Berbecii, ce-si doresc Balantele sau la ce cadou romantic viseaza Fecioarele.

Cadou de Valentine’s Day pentru Berbec

O invitatie la munte, unde sa puteti schia impreuna. Berbecii sunt mari amatori de sport, mai ales daca este vorba despre viteza, risc, sau sporturi extreme . Nativul are un puternic simt competitiv, iar o provocare din partea ta va fi irezistibila. Si nu te gandi ca-si va consuma intreaga energie pe partie, iar seara va fi prea obosit pentru tine. Un Berbec inflacarat are resurse nelimitate, iar noaptea va fi una extrem de promitatoare.

Cadou de Valentine’s Day pentru Taur

O cina la cel mai luxos restaurant din oras. Spune-i ca ai facut rezervatia asta cu luni inainte si-l vei impresiona total. Lasa-l sa-si faca toate poftele cu delicatesele de pe masa. Sugereaza-i in timpul mesei ca-l asteapta acasa un masaj si alte lucruri promitatoare. Taurul s-ar putea sa manance mai putin incet decat de obicei, sa te ia de mana si sa-ti ofere o noapte de voluptate asa cum numai el se pricepe.

Cadou de Valentine’s Day pentru Gemeni

Ia-l cu tine la Paris si du-l la Musee de L’Erotisme. Pregateste-te inainte cu cateva informatii despre istoria artei si erotismului. Dupa care pune in practica cate ceva din insasi arta erotismului. Vei vedea cum Geamanul tau trece de la intelect la senzorial cu o viteza uluitoare. valentines cadou3

Cadou de Valentine’s Day pentru Rac

Obisnuiati sa mergeti pe vremuri la plimbare undeva anume ? Daca aveti un loc al vostru si o melodie preferata, atunci foloseste-te de aceste atuuri. Fa-i o surpriza si nu-i spune unde mergeti. Pregateste o gustare si ai grija sa aveti un decor macar cu cateva elemente romantice. Adu in prezent un obiect din trecut, drag voua. Ii poti oferi Racului o fotografie inramata cu voi doi.

Cadou de Valentine’s Day pentru Leu

O croaziera de lux l-ar impresiona pe mandrul tau Leu. Ii oferi astfel lux, confort, distractie si, nu in ultimul rand, va putea calatori impreuna cu tine. Nimic nu-i face mai mare placere decat sa se relaxeze la soare, sa fie servit ca un adevarat rege si sa aiba langa el persoana iubita. Restul va veni de la sine.

Cadou de Valentine’s Day pentru Fecioara

Un halat de baie foarte scump. Fecioarele pun mare pret pe igiena, le place sa petreaca mult timp in apa si sa-si ingrijeasca corpul. Apreciaza obiectele de buna calitate, dar care au si scop practic. In loc de asta poti pur si simplu sa pregatesti o baie inspumata pentru amandoi. Foloseste produse de calitate si imprastie cateva petale de trandafiri si lumanari parfumate .

Cadou de Valentine’s Day pentru Balanta

O invitatie la bal. Adora sa se afle in societate, iubeste dansul si este foarte manierata. O entuziasmeaza gandul de a imbraca haine de gala, de a purta cele mai bune bijuterii si a dansa toata noaptea cu persoana iubita. Nativele Balanta ar aprecia foarte mult o rochie superba, de la o casa de moda . cadou valentin5a

Cadou de Valentine’s Day pentru Scorpion

Jucarii sexuale pentru amandoi sau haine provocatoare. Odata primite, de restul se va ocupa Scorpionul. Este maestrul zodiacului in arta erotica. Ai putea sa-i indeplinesti o fantezie. Oricum, nu te plictisesti in compania lui de sfantul Valentin. Atentie insa : trebuie sa-ti concentrezi toata atentia asupra lui si sa-ti scoti telefonul din priza.

Cadou de Valentine’s Day pentru Sagetator

O excursie de weekend undeva in Europa. Excursia ar fi bine sa fie insotita de 2 invitatii la un spectacol pe gustul lui. Nimic nu-i place mai tare Sagetatorului decat sa schimbe decorul si sa se distreze la show-uri. Aveti sansa sa cunoasteti lume, sa va distrati impreuna, sa vizitati obiectivele turistice.

Cadou de Valentine’s Day pentru Capricorn

O noua mobila. Capricornul este o fiinta materialista si rationala, care munceste pentru bunastarea familiei. Cu acest cadou va sti ca ai intentii serioase si ca se poate baza pe consolidarea unor lucruri impreuna cu tine. valentin1

Cadou de Valentine’s Day pentru Varsator

O surpriza. Ofera-i un lucru pe care stii ca si l-a dorit multa vreme si nu l-a obtinut pana acum. Nu are nici o importanta ce este. Important este ca te-ai gandit la el, ca esti atent la nevoile sale. Aceasta este mai emotionant pentru Varsator decat orice diamant. In plus, oferindu-i ceva ce are nevoie ii lasi libertatea de a face el urmatorul pas.

Cadou de Valentine’s Day pentru Pesti

Snorkeling intr-un recif. Pestii, asa cum se stie, adora apa si in general le plac locurile din preajma apei. Facand scufundari impreuna intaresti increderea in relatia voastra, invatati sa comunicati non-verbal si admirati o lume subacvatica fascinanta. Pestii sunt fiinte eterice, interiorizate, atrase de lucrurile abstracte si profunde.



Trimite o felicitare animata de Ziua Indragostitilor

felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top