Astrologie

#compatibilitate #astredamus #astrolog #astrolog astredamus #casnicie #viitor impreuna #cuplu

Care este compatibilitatea dintre mine si fiica mea?

hey77, eu, feminin, 13 mai 1991, ora 15ºº-16ºº, el, nascut pe 05 februarie 1988: Care este compatibilitatea noastra in cuplu?

Astrolog Astredamus:
Intervalul orar pe care l-ati scris, cu toate ca este redus ca durata, este critic. In sensul ca cele doua limite aduc configuratii astrale total diferite.

Pe acest motiv este foarte dificil a spune cu certitudine care este compatibilitatea corecta. Pot sa imi fac o idee si sa va spun cateva lucruri. Nu pare da fie omul potrivit pentru o relatie de lunga durata .

Chiar in varianta in care ati sti exact ora nasterii, viata alaturi de el nu va fi tocmai usoara, sau sa zic, nu va fi asa cum va asteptati. Exista atractie fizica si aveti in comun o armonie a dorintelor sufletesti. Aceste indicii sunt prea putine pentru a spune concret daca astral va potriviti pentru un drum lung impreuna. In orice caz, la prima ranire sufleteasca serioasa din partea lui, e indicat sa il lasati liber. Aspectul poate interveni la foarte scurt timp de stat impreuna.

Lilith, feminin, eu, 25.04.1962 ora 5:30, fiica mea, 20.09.1991 ora 10:40: Care este compatibilitatea dintre mine si fiica mea?

Astrolog Astredamus:
Fiica dvs are toate sansele sa straluceasca in societate. Si va straluci. Are libertatea de a-si indeplini dorintele. Dvs nu aveti voie sa o criticati, sa o certati si nici macar sa-i reprosati ceva. Asa ceva ii va distruge fiicei Dvs exprimarea libera si naturala pe care o are. Acum e mare.

In aceste momente nu trebuie sa ii reprosati nimic legat de casnicia ei, sau de viitorul ei pe acest segment. Aveti o fiica care a venit sa va arate ce inseamna bucuria de a trai. Dvs trebuie sa invatati asta de la ea. Veti fi impreuna toata viata. Indiferent de ce se va intampla, viata va va aduce inapoi una langa alta. Fiica Dvs va intelege foarte bine. Iar pe Dvs, doar greutatile prin care ati trecut va fac sa nu vedeti ce va spune ea.

Ati fost o mama severa pentru fiica. Cu toate astea, ea va va intoarce inapoi in decursul vietii doar lucruri placute. Motivul nu e ca ati educat-o bine (nu despre asta), ci faptul ca fiica va va arata cum trebuia Dvs sa va bucurati in aceasta viata. Sa nu o obligati sau indrumati pe fiica sa se marite dupa avere (ganditi-va la Dvs si veti intelege de ce), ea trebuie sa si-o creeze singura, deoarece este capabila.

Diapik, feminin, Ploiesti pe 1.10.1967 la ora 23.45, partener, nascut pe 09.12.1970 in T. Magurele : Am vreun viitor alaturi de el?

Astrolog Astredamus:
Contrar asteptarilor, aveti un viitor impreuna , care poate fi frumos. Trebuie doar sa nu analizati si sa nu priviti relatia prin prisma banului. Aici ma refer la orice avantaj ce poate insemna, transforma sau transpune in bani.

Aceasta relatie va ajuta pe ambii sa va transformati, sa evoluati si sa va bucurati impreuna. Ati gasit un suflet care sa va inteleaga. Orice discutie in contradictoriu este utila, constructiva si va inalta spiritual pe ambii.

Dvs veti scapa de durerile de cap, care intervin atunci cand nu luati decizii si incercati sa pasati problema mai departe, iar el isi poate indeplini destinul. Intre voi exista o atractie sufleteasca fatala. Nu in sensul cu final nefericit. Dimpotriva, ma refer la acea atractie de care nu puteti scapa, oricat ati vrea. Gandurile voastre vor fi mereu unul catre altul, toata viata. Avantajele materiale de care ziceam la inceput, vor veni de la sine, pentru ambii.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului