Astrologie

#karma #karma mea #tipuri principale de karma #sensul vietii #lectii karmice #astrolog #astrolog amphora #amphora

Care este karma mea?

Diana D. 02.08.1976/6.00, Ramnicu Valcea: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: In primul rand ai de depasit o karma de atasament posesiv, esti o persoana prea posesiva, te atasezi prea mult de cine ti-e drag sau de lucrurile/activitatile care-ti fac placere. Cu toate acestea, ai o mare capacitate de sacrificiu dar si tendinta catre izolare, catre singuratate, si aici ar trebui sa incerci sa iesi din lumea ta si sa fii mai aproape de cea reala.

Saturn in casa karmei spune ca ai avut cel putin o viata anterioara deosebit de austera, ascetica, ai trait probabil intr-un mediu spiritual (manastire, templu). Ai dezvoltat o , o rigoare si o moralitate deosebite, ceea ce intr-o anumita masura se pastreaza si in viata actuala. Ceea ce ai de primit acum ca si karma pozitiva se manifesta in relatia cu parintii sau cu rudele apropiate.

Ceea ce ai tu de platit se manifesta in legatura cu amicii si cu relatiile sentimentale in care intalnesti parteneri nepotriviti care te fac sa suferi. In karma ta exista o lectie a neputintei de a primi iubirea celor din jur. Ti se pare ca nu esti iubita, ca nu ai parte decat de probleme si de necazuri, dar in realitate este vorba de un blocaj al tau interior care trebuie depasit.

Este bine sa fii mai deschisa, sa ai mai multa incredere in oameni, sa nu fugi de ei, ci sa le cauti compania. In masura in care in alte vieti ai abordat o cale spirituala gresita si ai avut puterea de a influenta pe altii si de a-i face sa te urmeze, in viata prezenta vei suferi de o boala de inima sau de oase/piele/par.

Alice B., 28/06/1969, ora 00:20 in Ploiesti: Ce releva sensul vietii in astrograma mea?

Astrolog Amphora: Sensul vietii sau axa destinului releva doua tipuri principale de karma pe care le ai de depasit in aceasta viata: karma lunara, care sugereaza o viata in care ai murit tanara.

Ceea ce ai de facut acum este continuarea din acea viata – legaturi de familie, profesie, etc. Dispui de o mare intuitie ca si de talent psihologic. Profesiile in care lucrezi cu public sau sunt legate de comunicare sunt benefice pentru implinirea destinului tau.

Al doilea tip de karma este karma martiana, care se leaga de relatiile cu alte persoane, mai ales in domeniul sentimental. Este un model karmic care te pune de multe ori in fata unor alegeri dificil de facut. Ai talentul de a vedea conjuncturile vietii intr-un mod impersonal, detasat, ceea ce iti poate da abilitatea de a gasi solutii bune in caz de criza.

Nodul Nord al sensului vietii in casa a XII-a indica faptul ca trebuie sa inveti sa renunti la critica excesiva si la intoleranta. Trebuie sa acorzi importanta trairilor emotionale si vietii spirituale. El sugereaza ca acum ai o viata cu cateva momente dramatice de ispasire si suferinta, iar scurtarea perioadei de criza depinde de tine, de cat de multe poti invata dintr-o pierdere si de cum folosesti ceea ce ai invatat intr-o situatie similara.

Daca ai o karma grea intr-adevar, se poate se faci chiar inchisoare chiar daca nu esti vinovata, ori poti fi predispusa la boli grave care vor necesita spitalizare indelungata. Este o incarnare de purificare, dar care ofera o evolutie rapida printr-o mare suferinta.

Carmen N., 20.03.1987 Bucuresti intre 21,30-22,30: Care este Karma mea?

Astrolog Amphora: Ai Nodul Nord in Berbec, casa sentimentelor: In aceasta viata trebuie sa-ti dezvolti constiinta si vointa, sa actionezi independent pentru a-ti realiza telurile prin mijloace proprii. In viata anterioara, frica te-a impiedicat sa-ti exprimi personalitatea si sa iti atingi scopurile.

In prezent vei trece prin situatii diverse pentru a invata sa renunti la compromisuri. In vietile trecute ai fost un om comod, care in situatiile grele te retrageai si ii lasai pe altii sa-ti rezolve problemele. Aceasta tendinta se va manifesta si in prima jumatate a vietii actuale. O profesie legata de copii poate ameliora lectiile de viata.

Vei avea si unele probleme in relatiile cu prietenii, existand posibilitatea de a fi escrocata sau inselata de acestia; ei vor profita de sinceritatea ta si de altruismul tau. Vei avea mult de pierdut datorita firii tale oarecum dependente de altii si mai ales datorita anturajului. Trebuie sa realizezi ceva important prin capacitatile proprii; sa eviti speculatiile si jocurile de orice fel deoarece poti ajunge la criza financiara.

Lilith in Rac indica o mare voluptate  care poate iesi la iveala inca de la o varsta foarte frageda. Traiesti adeseori in si din amintirile fostelor iubiri. Ai o anume tendinte spre adulter si infidelitate care, daca este accentuata, te va impiedica sa-ti realizezi corect scopul vietii (Lilith careu sensul vietii). Lilith mai indica o karma delicata de rezolvat cu mama ta sau cu ambii parinti.

 


 

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro