Astrologie

# cochete #femei #zodiac

Care sunt cele mai cochete trei femei ale zodiacului

A fi cocheta este o abilitate pe care o poti deprinde in timp. Dar exista trei femei, care, potrivit semnului zodiacal primesc premiul pentru cele mai cochete.

Aceste femei sunt minunate, au o energie creative care se vede in felul lor de a vorbi, felul in care se joaca cu buzele si felul in care isi aranjeaza parul. Si chiar in felul in care se bucura de fiecare moment, fara teama. Ele sunt autentice si asta ii innebuneste pe barbati.

Care sunt cele trei femei cele mai cochete

Respectul lor de sine este atat de bine lucrat si chiar daca se uita in oglinda si vreun complex iese la iveala, isi folosesc intotdeauna abilitatile, care le deosebesc de celelalte femei si care hipnotizeaza orice barbat. Dar iata ce spune zodiacul:

SCORPION

Nativle din Scorpion sunt atat de indraznete, incat multi fug de farmecele lor. Si au acea atingere de mister si intriga, care te face sa vrei sa stii totul despre ea, sa o simti aproape.

Cat despre energia lor cand sunt indragostite, sunt expresie pura. Sa zicem ca putem compara Scorpionul cu dinamita, in special in dormitor. Dar nu prea le place sa-si ia angajamente, insa atunci cand se indragostesc nu exista cale de intoarcere.

SAGETATOR

Printre cele trei femei si-a facut loc si farmecul nativelor Sagetator. Sunt femei simple, dar fii atent atunci cand apare in viata ta, pentru ca au ceva special cu care te vor atrage si vei crede ca  te-ai indragostit deja.

Au darul de a te face sa te simti relaxat si linistit in casa ta. Periculos! Pentru ca te vor face sa te simti cea mai speciala persoana din viata ei. Si sunt unele dintre cele mai distractive si plin de energie femei din zodiac.

PESTI

Femeile din zodia Pesti sunt create din fantezie. Cand o astfel de femeie va aparea in viata ta, pregateste-te pentru ca o galeata uriasa de creativitate te va imbaia. Sunt visatoare fara leac, au acel vibe special care te fac sa iti doresti mai mult.

Pe langa faptul ca sunt cochete, femeile Sagetator  sunt prietenoase si calde, si se gandesc mereu la persoanele de langa ele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului