Astrologie

#femei posesive #predictii #horoscop #astrologie

Care sunt cele mai posesive femei ale zodiacului

Tu cat de posesiva te consideri? Conform zodiacului, exista trei femei care sunt considerate cele mai posesive. Problema este atunci cand acest comportament incepe sa afecteze relatia si alte aspecte care se presupune a fi sanatoase.

Adevarul este ca intre gelozie si posesivitate exista o linie foarte subtire, un cerc vicios capabil sa distruga orice relatie. Totusi, a fi posesiv are multe de-a face cu respectul de sine, cu modul in care te confrunți cu viata, cu temerile tale si cu nesiguranta pe care o simti, atunci cand nu stii unde este partenerul tau.

Cele mai posesive femei ale zodiacului

Confundarea iubirii cu posesivitatea este foarte frecventa, obisnuim sa vedem toxicitatea intr-o relatie ca pe ceva normal. Dorinta de a avea control si egoismul duc la destramarea unui cuplu. Nu exista liniste, ci doar distrugere, nu numai a partenerului, ci si a ta.

TAUR

Astrele nu favorizeaza deloc comportamentul nativei din zodia Taur. Este o persoana foarte dominanta, ii place sa detina controlul si, in plus, este  si geloasa. De asemenea,  latura ei perfectionista o tradeaza, vrea ca totul sa fie perfect si planificat pana la cel mai mic detaliu.

SCORPION

A doua femeie posesiva de pe lista este cea din zodia Scorpion, semn care elibereaza, in primul rand, intensitate in tot ceea ce face. Atunci cand o femeie Scorpion se indragosteste, inima si sufletul sunt cele care ii domina emotiile. Prin urmare, atunci cand simte ca altcineva isi doreste ce este al ei, incepe sa-si marcheze teritoriul.

FECIOARA

Pe lista femeilor posesive apare un semn practic si rational cum este Fecioara. Asa ca ii este greu sa accepte ca o latura posesiva si care de multe ori se confunda cu gelozia. Dar cel mai rau este ca, uneori, mania o determina sa "explodeze" si sa faca lucruri pe care ulterior le regreta. Ea sufera in tacere, pentru ca nu este genul de persoana careia ii place sa faca scandaluri si prefera sa pastreze problemele pentru ea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro