Astrologie

#astrologie #horoscop #predictii #zodie #parteneri posesivi

Cat de posesivi sunt si cat de mult manipuleaza partenerii, in functie de zodie

Viata in doi poate sa dea dureri mari de cap daca unul dintre parteneri devine posesiv cu celalalt. Potrivit ultimelor studii, posesivitatea se manifesta de cele mai multe ori din cauza nesigurantei unei persoane. Cu alte cuvinte, cu cat este mai nesigura si mai frustrata o persoana, cu atat simte nevoia sa detina controlul in relatia sa. Insa, posesivitatea se manifesta si in functie de zodia fiecaruia, lucru studiat indelung de astrologi.


Asa ca, in cele ce urmeaza vom vedea cat de posesivi sunt barbatii si femeile, in functie de zodie.

Berbec

Femeile nascute in Berbec simt nevoia sa aiba in maini fraiele relatiei. Sunt unele dintre cele mai posesive semne din zodiac iar motivul posesivitatii lor vine in primul rand din nevoia lor de a se afirma pe orice plan.

Barbatii nascuti in aceasta zodie isi manifesta posesivitatea in cuplu mai putin decat femeile. Acest lucru se petrece datorita faptului ca barbatii din Berbec gasesc si alte persoane, in afara de cea care le sta alaturi, pe care sa incerce sa le domine.


Taur

Femeile nascute in Taur doresc mereu sa li se atribuie lucruri de care nu sunt in stare si stiu acest lucru. Asa ca cea mai simpla metoda pentru a obtine asta, cel putin din partea partenerului, este de a-l supune pe acesta cu desavarsire. O femeie nascuta in Taur va controla tot la partenerul ei, fie ca este vorba de finante sau chiar de prieteni. Femeile din Taur sunt considerate cele mai posesive din tot zodiacul.

Barbatii pe de alta parte isi manifesta posesivitatea in cuplu in cel mai agresiv mod. Iar la baza posesivitatii lor sta gelozia. Taurii sunt unele dintre cele mai gelaose semne ale zodiacului iar acest lucru duce la nevoia de control total asupra partenerei, control pe care il vor manifesta cel putin la nivel psihic. astfel, isi vor face partenerele sa se simta inutile fara ei, incercand sa distruga si ultimul gram de respect de sine al femeii de langa ei.

Citeste continuarea articolului pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare