Astrologie

#horoscop #zodii #pensie #bani de pensie #pensie zodii

Cat de responsabil este cu sistemul de pensii, in functie de zodie

Se gandeste la siguranta financiara? Isi pune problema unui venit la batranete ? Zodia lui arata cat de preocupat este de sistemul de pensii si ce demersuri face in acest sens.

Banii de pensie pentru Berbec

Berbecul traieste clipa . De fapt, i se pare ca va trai vesnic si ca va fi intotdeauna tanar si puternic. In plus, nativul zodiei nu are rabdare sa faca demersurile necesare pentru a-si asigura un venit sigur la batranete. De aceea, Berbecul are nevoie de o persoana mai realista care sa faca acest lucru pentru el.

Banii de pensie pentru Taur

Pentru Taur, banii constituie unul dintre lucrurile esentiale in viata. Nativul zodiei se si pricepe sa faca bani destul de usor si sa-si mareasca averea. La batranete, Taurul nu are de ce sa-si faca griji. Se va ocupa din timp de problema pensiei si cel mai probabil va avea o batranete linistita si confortabila.

Banii de pensie pentru Gemeni

Gemenii ar putea fi interesati de sistemul de pensii atata timp cat acest domeniu este ceva nou pentru ei. Curiosi, sunt interesati de orice domeniu si le place sa discute si sa puna intrebari. Cand vine vorba, insa, sa treaca la fapte, situatia se complica. Ar fi bine sa aiba pe cineva in familie care sa se ocupe de demersuri.

Banii de pensie pentru Rac

Racul isi doreste sa-si ingrijeasca nepotii si sa traiasca cat mai multe momente frumoase in sanul familiei. De aceea, veniturile la batranete nu i se par vorbe goale. Se poate ca nativul sa se intereseze din vreme care ii sunt optiunile si sa aleaga una care i se pare mai potrivita.

Banii de pensie pentru Leu

Lel se ocupa toata viata sa faca avere, iar batranetea si-o imagineaza pe vase de croaziere, in jurul lumii. O pensie de stat sau privata, laolalta cu bunurile acumulate, ar trebui sa-i asigure o batranete linistita. In general, Leii nu suporta saracia si fac tot posibilul pentru a avea un trai confortabil si chiar luxos.

Banii de pensie pentru Fecioara

Fecioara este o fire calculata si ordonata. Se poate sa-si puna la punct sistemul de pensii inca din primii ani in care incepe sa lucreze. Pana la 25 de ani, deja are stabilita procedura, pe care o respecta cu sfintenie. Fecioara poate parea ciudata pentru altii, dar in realitate este adesea un exemplu bun de urmat.

Banii de pensie pentru Balanta

Balanta refuza sa se gaseasca la etapa aceea a vietii ei in care nu-i va mai placea ce vede in oglinda. Sa se preocupe de sistemul de pensii i se pare o corvoada imensa si teribil de stresanta. Uneori, isi doreste in secret sa moara inainte de a trai de pe azi pe maine cu o pensie mica. Este bine sa aiba alaturi de ea o persoana cu o fire mai optimista.

Banii de pensie pentru Scorpion

Daca se ocupa sau nu de pensionare, nimeni nu stie. Scorpionul este secretos din fire si poate lasa senzatia ca nu s-a gandit nicio secunda la acea perioada a vietii sale. Nu inseamna, insa, ca nu ar fi posibil sa aiba deja pus la punct un sistem de pensionare care sa-i asigure o batranete linistita.

Banii de pensie pentru Sagetator

Daca in tinerete traieste viata din plin, dupa ce se aseaza la casa lui, Sagetatorul incepe sa se gandeasca la bani, investitii, venituri si cheltuieli. Indiferent ca isi face sau nu o familie, un sistem de pensionare i se pare binevenit si probabil ca se va ocupa de acesta in cele mai mici detalii. Sagetatorul este calm si vede rapid amanuntele.

Banii de pensie pentru Capricorn

Capricornul este o persoana realista si atenta la detalii, dar care nu se gandeste neaparat atat de departe in timp. Nativul are nevoie de cineva care sa-l stimuleze sa actioneze din timp. Cei care au deja o familie sunt insa mai realisti si mai responsabili, deoarece au o motivatie in plus.

Banii de pensie pentru Varsator

Varsatorul amana decizia pana in ultima clipa. Chiar daca traieste adesea cu mintea in viitor, Varsatorul nu se gandeste la lucruri practice, cum ar fi veniturile lunare dupa 60 de ani. Cel mai probabil, se multumeste cu pensia de la stat daca nu are langa el pe cineva care sa-l ajute.

Banii de pensie pentru Pesti

Pestii nu sunt foarte interesati de cheltuielile lor la batranete. Acestia prefera sa traiasca viata din plin acum decat sa-si faca planuri de pensii. Cei mai norocosi vor gasi pe cineva care sa aiba grija de ei in acea etapa a vietii lor si vor scapa astfel de o grija.

Foto: guardian.co.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro