Astrologie

#astrologie #zodii #predictii #stilul zodiei #sinceritate zodii

Cat de sincer esti in functie de zodie

In timp ce Berbecii si Varsatorii sunt sinceri si deschisi, Taurii, Fecioarele sau Leii prefera sa joace cartea diplomatiei.

Iata cat sunt de sincere zodiile, potrivit predispozitiilor astrale:


Berbec

Berbecul este una dintre cele mai sincere zodii, deoarece nativii nu sunt nici diplomati, nici prefacuti. De la un Berbec afli imediat ce simte si ce gandeste, pentru ca acestuia nici nu-i trece prin cap sa spuna altceva decat ceea ce crede. Cei care au prieteni in zodia Berbec ii apreciaza pe acesti oameni tocmai datorita sinceritatii lor.


Taur

Taurul este una dintre cele mai diplomate zodii. Nativii Taur sunt sinceri numai cu familia si prietenii apropiati. In rest, Taurii prefera sa spuna ceea ce considera ca trebuie spus, nu neaparat ceea ce gandesc cu adevarat, pentru a pastra aparentele si pentru a evita dispute pe care nu si le doresc.


Gemeni

Desi foarte comunicativi si prietenosi, Gemenii nu se numara printre cele mai sincere zodii. Nativii se gandesc de doua ori inainte sa spuna ceea ce gandesc deaorece sunt firi suspicioase sau se feresc de situatii compromitatoare. Cu prietenii apropiati, insa, Gemenii pot fi foarte sinceri si deschisi.


Rac

Pentru Rac, sinceritatea nu este buna decat in relatiile cu parintii, copiii si familia. In rest, Racul prefera sa taca decat sa spuna ce are pe suflet, mai ales atunci cand este foarte suparat. Racul nu minte, insa se inchide in el. Chipul Racului ii tradeaza sentimentele, de cele mai multe ori.


Leu

Leul este sincer numai in masura in care il avantajeaza acest lucru. De exemplu, daca are parte de o reusita, va recunoaste acest lucru de fata cu toata lumea. In schimb, Leul isi camufleaza defectele, deoarece nu suporta ca cineva sa-i vada slabiciunile. Uneori, in viata sentimentala, Leii pot fi mincinosi.


Fecioara

Alaturi de Taur, Fecioara este una dintre cele mai diplomate zodii. De foarte putine ori lasa Fecioarele garda jos, deoarece acestea nu au incredere in oameni sau nu obisnuiesc sa acorde credit oricui, imediat. Pentru a se proteja sau salva dintr-o situatie dificila, Fecioarele mimeaza calmul si siguranta de sine.


Balanta

Balantele sunt sincere in masura in care sistemul lor de valori este unul puternic. In cazul unor Balante cu principii sanatoase, acestea prefera sa fie sincere in majoritatea timpului. In cazul unor Balante pentru care corectitudinea nu este importanta, minciuna poate fi o arma pe care o manuiesc cu maiestrie.


Scorpion

Scorpionul este sincer foarte rar, numai in momente speciale in care fie s-a indragostit, fie a trait o alta experienta care l-a impresionat mult. De cele mai multe ori, Scorpionul nu spune ce gandeste sau ce simte deoarece este o fire ascunsa si inchisa. Scorpionului nu-i place sa se expuna si prefera sa spuna o minciuna decat sa se compromita in vreun fel.


Sagetator

Sagetatorul este o fire sincera, deoarece considera ca este prea mult efort sa spui o minciuna si sa nu te dai de gol mai tarziu. Desi spune oamenilor intotdeauna in fata ceea ce crede, Sagetatorul nu poate fi facut sa vorbeasca mai mult decat vrea el. Nativii Sagetatori sunt firi prietenoase si deschise, insa exista intotdeauna o limita peste care nu trece nimeni.


Capricorn

Nativul Capricorn este considerat o fire serioasa, sincera, usor severa. Capricornul vorbeste putin si numai atunci cand considera ca are ceva de spus. Cand nu vrea sa discute despre ceva, Capricornul prefera sa se inchida in el decat sa apeleze la o minciuna. Prietenii si familia se pot baza intotdeauna pe sinceritatea acestuia.


Varsator

Varsatorul este o fire sincera si, in primii ani ai tineretii, chiar o fire nechibzuita, deoarece spune tot ceea ce ii trece prin cap. Cu timpul, Varsatorul se maturizeaza si devine mai putin sincer, insa face eforturi mari pentru a camufla un lucru deoarece nu i se pare usor sa joace teatru.


Pesti

Pestii sunt sinceri cu prietenii dragi, partenerul de viata si familia, insa diplomati cu restul lumii. Pestii mint rar, pentru ca nu le place sa-si puna mintea la lucru gasind cea mai buna minciuna. In schimb, daca nu vor sa spuna ceva, Pestii schimba vorba si incearca sa pastreze relatii civilizate cu toata lumea.

Sursa foto: ygoy.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro