Astrologie

#astrologie #partener #horoscop #zodii #predictii #critici #critici partener #stlul zodiei

Cat de tentat este sa te critice, in functie de zodia lui

Fiecare barbat are propriul lui mod de a percepe sexul feminin. Masura in care un reprezentant al sexului tare este tentat sa critice o femeie, in general pe fondul aparentelor, poate fi dictata in mare parte de astre. Afla predispozitia partenerului tau de a te judeca, potrivit caracteristicilor zodiei sale.


Berbec

Impulsivitatea Berbecului il determina sa isi faca aproape intotdeauna o impresie gresita despre femeile din viata lui. Judeca intotdeauna in functie de cuvinte si gesturi, avand tendinta sa eticheteze imediat persoanele din jur. Vestea buna este ca se poate razgandi la fel de repede in privinta ideilor sale preconcepute, deci ai sansa sa il convingi ca s-a inselat in privinta ta.


Taur

In aparenta este un mielusel inofensiv, insa spiritul critic al Taurului este foarte ascutit. Nu ii plac femeile excentrice si libertine, catalogand gresit o potentiala curtezana doar dupa modul in care se imbraca sau glumeste. Pana si in relatiile pe termen lung, Taurii isi pot critica pe nedrept partenerele, din criterii subiective.


Gemeni

Barbatii din zodia Gemeni au tendinta sa adere la parerea altora, astfel ca isi formeaza un punct de vedere tinand cont de perceptia celor din jur. Astfel, daca gasca lui de prieteni te catalogheaza intr-un fel, cu siguranta va incepe si el sa te priveasca in aceeasi maniera. Partea buna este ca se poate razgandi rapid, o data ce timpul trece si se lamureste singur asupra adevarului.


Rac

Aparent bland si ingaduitor, Racul nu este doar critic, ci rautacios de-a dreptul. Nu ii plac femeile impulsive, le prefera pe cele docile si mamoase. Daca se intampla sa nu te incadrezi in aceasta categorie, te va critica la fel de mult in public, cat o va face in particular. Va renunta la acest obicei prost, doar daca te aliniezi pretentiilor sale.


Leu

Partenerul tau Leu nu se pripeste niciodata sa traga concluzii si nici nu este un critic innascut. Toleranta lui poate atinge cote suprinzatoare, cata vreme aparentele in multumesc. Lucrurile se schimba radical cand gresesti atat de mult in fata lui, incat te trece in extrema negativa. Odata ce ajunge sa te vada in mod negativ, foarte greu revine la sentimente mai bune. Cateodata, nu isi schimba punctul de vedere niciodata.


Fecioara

Daca exista un nativ al zodiacului care sa fi inventat conceptul de "critica", atunci acela este cu siguranta in zodia Fecioarei. Fereste-te de judecatile lui minutioase, va gasi aspecte negative acolo unde nici macar nu exista. Mai dificil de suportat este si tendinta lui de a spune verde in fata ce nu ii convine, avand "darul" de a rani sentimentele.


Balanta

Daca barbatul pe care il iubesti este Balanta, critica lui iti este cu siguranta straina. Are marele merit de a vedea mereu calitatile, inainte sa priveasca spre defecte. Poate sa devina aspru in judecata doar din razbunare, cand se simte el insusi pus sub lupa.


Scorpion

Scorpionul este foarte analitic si critic in alegerea femeii de langa, dar si in evaluarea ei permanenta de-a lungul relatiei. Are tendinta sa reproseze, insa cand o face, are si argumentele potrivite care sa ii justifice punctul de vedere. Criticile lui sunt juste, pentru ca nu ii place sa le lanseze gratuit.


Sagetator

Chiar daca pare superficial, Sagetatorul este un filosof in sufletul lui. Observa totul si se consuma in interior, dar stie sa isi transmita supararile in mod diplomat. Nu ii place sa jigneasca si nici nu accepta acest tratament pentru el insusi. Te accepta asa cum esti, pentru ca stie ca nici el nu este perfect.


Capricorn

Fara doar si poate, un Capricorn critica, judeca si se lasa influentat de multe pareri preconcepute. Are reguli foarte stricte de convietuire si nu suporta ca ele sa fie incalcate. Chiar daca poate fi dur deseori in replicile sale taioase, regreta apoi ca s-a lasat purtat de impulsivitate si vrea cu tot dinadinsul sa se revanseze.


Varsator

Chiar daca are un simt critic destul de ascutit, Varsatorul ii da curs doar in situatii extreme. In rest, nu judeca si nu i se pare gresit ca altcineva sa aiba o conduita diferita de a lui. Intelegator si relaxat, isi masoara bine cuvintele de dojana.


Pesti

Partenerul tau Pesti rareori emite judecati superficiale, mai ales in privinta persoanei de care se indragosteste. Barbatul nascut in Pesti analizeaza, iti da timp sa ii demonstrezi adevarata natura a unei iubite si asteapta sa cunoasca foarte bine o femeie, inainte sa dea un verdict in privinta ei. Cu un nativ in Pesti, nu te simti niciodata pusa la perete pe nedrept.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului