Astrologie

#despartire cuplu # despartire zodii #reactie despartire #astrologie

Cat de usor trece peste despartirea de tine, in functie de zodia lui

Te intrebi cat de usor ar suporta partenerul tau despartirea de tine si cat de mult timp i-ar lua sa te uite? Dupa o separare, suferinta nu se imparte intotdeauna in mod egal intre cei doi fosti indragostiti. Arunca un ochi in horoscop si vezi cat de repede ar trece mai departe partenerul tau, in functie de zodia lui!


Berbec

Va plange, te va suna de 1.000 de ori, va veni la usa ta si iti va da senzatia ca nu va trece niciodata peste despartirea voastra. Toate acestea, maximum doua-trei zile. Berbecul sufera intens, dar pe o perioada scurta de timp. Nici nu-ti va veni sa crezi cat de repede se va afisa cu o noua domnisoara la brat, semn ca recuperarea lui sentimentala a fost pe repede inainte.

Taur

De un lucru poti fi sigura: un Taur nu uita niciodata o dragoste adevarata. Va astepta multa vreme pana sa isi gaseasca resurse noi de a merge mai departe, deoarece a crezut un timp ca veti fi impreuna mereu. Daca se cupleaza rapid cu altcineva, probabil ca nu mai avea de mult timp sentimente pentru tine.

Gemeni

Mereu privind spre viitor si mare iubitor de schimbare, fostul tau partener in zodia Gemeni va reusi sa se detaseze cu viteza luminii de relatia voastra. Imediat ce ati oficializat despartirea, devine disponibil pentru o noua poveste amoroasa, iar necunoscutul il incita cu atat mai mult.

Rac

Racul nu doar ca nu te va uita imediat, ci nu o va face niciodata. Despartirea este pentru acest nativ sensibil si aplecat catre trecut ca o condamnare la suferinta latenta, pentru toata viata. Va purta mereu in suflet regretul ca s-a terminat si va fi cu greu capabil sa isi refaca viata alaturi de altcineva.

Leu

Daca ai fost pentru el o simpla partenera de tranzit si n-a avut vreme sa investeasca sentimente si bani in relatia voastra, se va comporta rapid de parca n-ai fi fost vreodata in viata lui. In schimb, daca te-a iubit sincer, va trece foarte greu peste despartirea voastra, chiar daca va tine doar pentru sine aceasta suferinta.

Fecioara

Partenerul tau in zodia Fecioarei va trece greu peste despartirea voastra, indiferent de cine a hotarat sa ii puna capat. Acesti nativi trec de mai multe ori prin filtrul ratiunii un esec sentimental si se framanta mult timp pentru greselile pe care le-au facut, ajungand sa pastreze mereu in suflet un strop de suferinta. Probabil ca va astepta multa vreme pana cand se va simti pregatit sa isi refaca viata sentimentala.

Balanta

Analitic si sentimental, barbatul Balanta nu suporta deloc bine o despartire, mai ales atunci cand investeste sentimente, bani si timp intr-o relatie. Orice poveste de iubire il marcheaza profund si ii influenteaza comportamentul intr-o viitoare legatura amoroasa, de aceea va trece cu siguranta mult timp pana sa poata merge mai departe si sa te uite.

Scorpion

Daca el este cel care ti-a spus "adio", inseamna ca este pregatit de multa vreme sa mearga mai departe alaturi de altcineva, deci o va face imediat. In schimb, daca tu l-ai invitat sa plece din viata ta, orgoliul lui ranit il va tine pe loc, angrenat in trecut, motivandu-l sa iti demonstreze ca faci o mare greseala sa alegi despartirea de el.

Sagetator

Oricat de mult ti-ai dori sa te uite greu, Sagetatorul tau independent stie sa priveasca mereu spre viitor si sa se detaseze de lucrurile din trecut. Probabil ca strategia lui de "a trece peste" va fi tocmai cuplarea cu altcineva, care sa ii distraga atentia de la esec si sa il faca sa se bucure de viata in continuare.

Capricorn

Aparent, Capricornul tau mandru si incapatanat se detaseaza repede de relatia voastra. Spune tuturor ca a trecut peste, ca se simte excelent si ca abia isi aminteste numele tau. In inima sa, pe de alta parte, se da o adevarata lupta, in care arde dorinta de a te recuceri cu orice pret.

Varsator

Varsatorul tau va suferi mult si bine dupa tine, suspinand la amintirea clipelor pe care le-ati petrecut impreuna. Nu ii plac deloc esecurile, mai ales cele de natura sentimentala. Daca mai exista si sentimente inca vii la mijloc, suferinta va fi cu atat mai mare. Chiar si asa, in cazul in care o noua pretendenta ii atrage atentia, va inchide capitolul cu tine cat ai zice "adio" si isi va planifica bucuros viitorul promitator.

Pesti

Fara doar si poate, iubitul tau Pesti va avea nevoie de ani buni pentru a te uita cu adevarat. Framantat de gandurile trecutului si regrete amare ca te-a pierdut, imaginea ta il va bantui la orice pas, chiar daca se implica intr-o noua relatie. Pentru el, recuperarea dupa despartire nu este niciodata completa.

Sursa foto: metalsucks.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro