Astrologie

#zodii #horoscop zodii #horoscop fidelitate # zodii fidele #zodii infidele

Cat este de fidel partenerul tau in functie de zodie?

Monogamia este o virtute de care orice semn zodiacal este capabil, insa predispozitiile catre un stil de viata aventurier sunt mai accentuate in cazul unor anumiti nativi . Fie ca te afli inca in cautarea jumatatii si vrei sa stii ce zodie ti-ar fi mai credincioasa, fie iti doresti sa afli in ce masura iti poate fi partenerul fidel, iata ce spun astrele despre influentele astrologiei asupra statorniciei in cuplu.

 

Semnele zodiacale fidele


Nativii urmatoarelor semne zodiacale au tendinta sa caute o relatie indelungata, stabila. In cazul in care necesitatile lor emotionale sunt satisfacute, exista foarte putine sanse de a calca vreodata stramb.

 

Taurul


Taurii adora confortul si tanjesc dupa o viata lipsita de neprevazut. Cei nascuti sub acest semn devin dependenti fata de partener, sunt demni de incredere si loiali. Femeile taur au capacitati organizatorice innascute si privesc mereu in perspectiva, pregatite sa rezolve orice problema ar putea interveni in viata de cuplu.

 

Racul


Dintre toate cele 12 semne zodiacale, Racul isi doreste cel mai mult o relatie sigura si plina de afectiune. Acesta adora spatiul casnic si viata de familie, astfel ca nu se simte fericit decat in legaturi emotionale stranse. In plus, nativii acestei zodii sunt foarte preocupati de bunastarea celor dragi, pe care ii pune adesea pe primul plan.

 

Fecioara


Fecioarele sunt sensibile, creative si intuitive cand vine vorba despre sentimentele si nevoile celorlalti. Ele se dedica relatiilor de prietenie si partenerilor amorosi intru totul, constituind pentru acestia un adevarat sprijin. Blanda si constanta Fecioara este un partener de viata ideal.

 

Balanta


Balanta cauta intotdeauna armonie si echilibru, nazuinta nascuta din chemarea instrinseca spre dreptate si corectitudine. In plus, daca relatia cu partenerul incepe sa fie una distructiva, balanta este prima care pune punct, inainte sa gaseasca o consolare in alta parte.

 

Capricornul


Capricornul se teme de instabilitate, mai ales in relatiile de dragoste. Cei mai multi nativi ai acestui semn isi cauta adrenalina in realizarile profesionale. Cand obstacolele intervin intre el si persoana iubita, va avea intotdeauna rabdare si intelepciune pentru a le depasi.

 

Semne zodiacale infidele


Pe de alta parte, zodiile de mai jos au o personalitate incompatibila cu principiile fidelitatii, depinzand de fiecare individ in parte cat de mult control poate avea asupra predispozitiilor necredincioase.

 

Berbecul


Berbecul este independent si impulsiv, deseori actionand fara sa se gandeasca la consecintele faptelor sale. In plus, nativii din acest semn zodiacal au un apetit crescut pentru aventura, care se poate materializa in poligamie sau numeroase aventuri superficiale.

 

Gemenii


Gemenii sunt indrazneti si curiosi, fiind deseori incantati de senzatiile tari si pericol. In plus, sunt capabili de grade crescute de rautate si adora sa joace mai multe roluri, ba chiar se plictisesc rapid dupa ce reusesc sa cucereasca un partener amoros.

 

Leul


Leul este un perfectionist si simte nevoia constanta de a-si gasi “perechea” ideala, care sa nu aiba niciun fel de punct slab. Din pacate, relatiile nu pot fi perfecte, iar odata ce leul se simte nesatisfacut de partener din toate punctele de vedere, deja se gandeste la o noua varianta mai apetisanta. Regele junglei inregistreaza deseori un lung sir de iubiri si relatii amoroase de-a lungul vietii sale.

 

Scorpionul


Scorpionii sunt cei mai puternici nativi ai zodiacului, greu de cunoscut cu adevarat si foarte putin generosi in a-si exprima sentimentele adevarate. Persoanele nascute sub acest semn sunt greu de contrazis si foarte razbunatoare, fara sa aiba la randul lor remuscari, nici macar in dragoste.

 

Sagetatorul


Sagetatorul este un spirit liber care uraste constrangerile si limitele, inclusiv pe cele impuse de monogamie . Nativii sagetatori vor fi mereu predispusi sa guste din fructul interzis si sa exploreze teritorii noi, atat sexual cat si sentimental.

 

Varsatorul


Varsatorii sunt versatili si impredictibili, independenti si deloc conformisti. De aceea, multi nativi prefera sa nu-si asume angajamentul unei relatii serioase si al unei casatorii, considerand ideea ca fiind plictisitoare si deloc provocatoare.

 

Pestii


Cei mai sensibili din zodiac, Pestii traiesc de multe ori intr-un taram al propriilor fantezii, pierzand contactul cu realitatea. Sunt vulnerabili in fata farmecelor altora si pot renunta usor la o relatie veche, dezamagitoare.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii