Astrologie

#horoscop #zodii #horoscop dragoste #sentimente zodii #profil sentimental zodii

Cat sunt de statornice zodiile in dragoste

Nu de putine ori, sagetatorii se aleg cu statutul de aventurieri dupa ce dau cateva semne subtile si constante de infidelitate . Capricornii, in schimb, inspira incredere si stabilitate in dragoste prin firea lor critica si conservatoare. Intr-o anumita masura, astrele care ne guverneaza destinul au un cuvant important de spus in preferintele noastre amoroase si felul in care ne place sa iubim. Vezi cat de statornice sunt zodiile in dragoste.

Berbec

Pasionali si foarte usor de cucerit, berbecii au printre cele mai scurte - dar intense - povesti de dragoste din zodiac. Acesti nativi se grabesc sa isi asume angajamente pe care nu le pot onora, ca ulterior sa fuga de responsabilitati si sa se retraga neasteptat din scena. Din acest motiv, partenerii lor trebuie sa dea dovada de mai multa ratiune si maturitate, altfel se pot trezi parasiti la altar de naravasul berbec.

Taur

Taurii se indragostesc rar si pe termen lung, sunt foarte statornici in amor si nu parasesc relatia de cuplu nici cand ultimele caramizi se afla pe cale sa se prabuseasca. Totusi, o anumita predispozitie spre infidelitate si aventuri amoroase exista, iar daca acesti nativi ii dau curs, o vor face cat se poate de discret.

Gemeni

Gemenii sunt fideli odata ce se indragostesc, insa au tendinta sa flirteze pe ici, pe colo, de dragul jocului. In acest fel, isi reconfirma puterea de seductie si scapa de tensiunile pe care le acumuleaza deseori in interior. Partenerii gemenilor nu pot fi persoane prea geloase, altfel relatia se incheie rapid.

Rac

Racii sunt melancolicii visatori la iubiri perfecte, care si-ar darui cea mai de pret avutie pentru a-si intalni jumatatea. Ei vor ramane intotdeauna implicati intr-o relatie, le place ideea de a-si gasi pe cineva alaturi de care sa traiasca pana la sfarsitul vietii si nu le sta in caracter sa insele. In schimb, sunt gelosi, posesivi, banuitori si foarte complexati, ceea ce conduce deseori la un esec sentimental .

Leu

Leii isi vor mentine interesul pentru "prada" lor cata vreme isi exercita puterea de seductie, au ocazia sa isi arate calitatile si sa fie admirati pentru ele. Atunci cand se indragostesc, acesti nativi iubesc cu pasiune, sunt fideli in general, insa mereu dornici sa cucereasca si alte prazi din jur.

Fecioara

Fecioarele isi aleg cu mare atentie partenerul, iar daca acesta detine calitatile de baza pentru ele, pot renunta la orice extravaganta de dragul unei relatii pentru eternitate. Stabili si rationali, acesti nativi au putine relatii de dragoste in timpul vietii, intrucat sunt foarte precauti inainte sa se implice in una. Sunt parteneri devotati si de incredere.

Balanta

La fel ca nativii din zodia fecioarei, balantele au relatii sentimentale de lunga durata in general. Diferenta consta in faptul ca gusturile lor se cam schimba constant, de aceea pot interveni infidelitati, gelozii si certuri. Pentru a tine alaturi un nativ din balanta, trebuie sa ii acorzi multa atentie, in pat si in afara lui.

Scorpion

Desi pare incredibil, scorpionii sunt capabili de un nivel inalt de fidelitate atunci cand se indragostesc. O iubire adevarata poate dura pana la cele mai adanci batraneti, insa alte cazuri mai putin fericite ar putea insemna o despartire in maximum 2 ani.

Sagetator

Sagetatorii sunt aventurieri innascuti, inclusiv din punct de vedere personal. Se decid cu greu asupra persoanelor alaturi de care sa se implice intr-o relatie si isi asuma tardiv angajamente de acest tip. Chiar si cand se casatoresc, sagetatorii stau cu greu intr-un singur loc pe termen lung. Partenerii sagetatorilor ar trebui sa fie mereu pregatiti sa ignore mici aventuri pentru a rezista in relatie.

Capricorn

Traditionalistii capricorni sunt de moda veche, viseaza la o casnicie care sa dureze toata viata si nu accepta nicio forma de infidelitate. Copiii si intimitatea ii fac sa ramana alaturi de partener pana la sfarsit, in ciuda defectelor acestuia.

Varsator

Varsatorii sunt destul de dificil de tinut alaturi, cata vreme au un apetit crescut fata de lucruri noi in toate capitolele vietii. Desi le place viata de familie, varietatea este extrem de importanta pentru acesti nativi, iar libertatea lor este intotdeauna pe primul plan.

Pesti

Pestii sunt foarte fideli, viseaza la sufletul pereche si adora ideea de a ramane alaturi de o singura persoana toata viata. Acesti nativi au deseori tendinta sa se complaca intr-o relatie care nu mai functioneaza, din cauza atasamentului sentimental. Pestii sunt sotii ideali.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro