Astrologie

#astrologie #esec #horoscop #zodii #predictii #relatii #esec sentimental #esec dragoste

Cate esecuri sentimentale intampini in viata, in functie de zodie

Semnul zodiacal care iti guverneaza destinul poate fi sursa implinirilor si dezamagirilor tale in viata, mai ales pe plan personal. Felul in care privesti dragostea, deciziile pe care le iei pentru inima ta si partenerul pe care il alegi sunt aspecte inscrise in stele, care te pot influenta. Afla cate esecuri sentimentale intampini in viata, in functie de zodia ta.


Berbec

Te domina deseori impulsivitatea si deciziile luate in mod pripit, de aceea poti sa ai in jur de cinci esecuri sentimentale majore in viata, in special in perioada adolescentei. Te indragostesti ca un copil, cu prea putina ratiune, de aceea ajungi sa suferi si sa iti doresti sa schimbi cumva trecutul. Vestea buna este ca iti revii rapid dupa o deziluzie si iubesti de fiecare data la fel de intens.


Taur

Pentru tine, numarul de esecuri sentimentale in viata se rezuma la unul sau doua, maximum. Este posibil sa treci printr-o relatie serioasa are esueaza, in care sa inveti cum sa te comporti in amor. Ea te maturizeaza si te ajuta sa fii fericit pe viitor, insa in acelasi timp te si marcheaza profund. In rest, ratiunea te ajuta sa te feresti de deziluzii.


Gemeni

Naivi si creduli, Gemenii pot sa sufere doua sau trei esecuri sentimentale mari in viata, in special pentru ca isi supraestimeaza curtezanii si au asteptari mult prea mari in dragoste. Daca te-ai nascut in acest semn zodiacal, probabil ca tanjesti dupa putina suferinta, care sa "caleasca" si sa te maturizeze. Abia dupa 30 de ani inveti sa incluzi si ratiunea in amor.


Rac

Iti alegi cu greu un partener de cuplu si te gandesti de trei ori inainte sa te implici emotional, de aceea nu ai parte de foarte multe esecuri in dragoste de-a lungul vietii. In general, te poti lovi de o singura mare deziluzie, care sa iti schimbe viziunea despre iubire radical. Vestea buna este poti trai si fara esecuri in amor, daca ai noroc sa iti gasesti jumatatea de prima oara.


Leu

Sunt mici sanse sa traversezi esecuri majore in dragoste, iar daca acest lucru se intampla, probabil ca nu se petrece decat o data sau de doua ori. Zodia ta este norocoasa in amor, iar mecanismul tau interior de a-ti proteja sentimentele te ajuta sa nu suferi prea mult, cand te lovesti de deziluzii.


Fecioara

Este posibil sa te lovesti, de-a lungul vietii, de doua-trei esecuri sentimentale, in general inainte de varsta de 20 de ani. Chiar daca nu iti place sa o recunosti, ai o atractie inexplicabila pentru persoanele nepotrivite. Odata cu maturizarea, incepi sa intelegi cum arata persoana care sa te implineasca si reusesti sa te bucuri de armonie in amor.


Balanta

In cazul tau, esecurile romantice sunt numeroase in timpul vietii, ba pot chiar depasi numarul de 7-8. Motivul? Nu stii ce vrei, iti schimbi in permanenta gusturile, nu esti cea mai stabila persoana in cuplu, iar perfectionismul tau caracteristic te impiedica sa te bucuri cu adevarat de compania cuiva.


Scorpion

Nu prea ai parte de esecuri sentimentale de-a lungul vietii, intrucat tu decizi de regula cand sa stai si cand sa pleci. Daca ti se intampla, probabil este un eveniment singular, pe care il uiti destul de repede: nu iti place sa suferi si stii sa iti gestionezi emotiile, astfel incat sa treci totul prin filtrul ratiunii.


Sagetator

Naiv ca un copil, te indragostesti destul de repede, de aceea poti experimenta 2-3 esecuri sentimentale de-a lungul vietii, chiar si la varsta a doua. Vestea buna este ca suferi superficial, adica te refaci destul de repede dupa o dezamagire si reusesti sa iubesti de fiecare data cu aceeasi intensitate.


Capricorn

Ai o armura puternica in jurul tau si dai senzatia ca nu lasi nimic sa te atinga, insa sufletul tau este foarte sensibil si poate ajunge sa fie ranit de multe suferinte de-a lungul vietii. Te poti confrunta cu 3-4 esecuri sentimentale majore, care te marcheaza profund si iti lasa sechele adanci in inima.


Varsator

Chiar daca poti fi victima unor dezamagiri amoroase copilaresti in adolescenta, norocul tau astral te fereste de esecuri sentimentale majore. Iti gasesti repede jumatatea si reusesti sa o pastrezi langa tine, gratie calitatilor tale unice.


Pesti

Poti sa ai un singur mare esec sentimental in viata, chiar si de proportia unui divort, care sa iti produca o suferinta majora. Apoi, lucrurile se linistesc si reusesti sa gasesti pe cineva care sa te completeze din toate punctele de vedere.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro